transparant img

Hartelijk welkom!

Wat is jouw leeftijd?

Wij zijn wettelijk verplicht dit te vragen. Je antwoordt anoniem.
Bedankt voor jouw eerlijkheid!

Je verklaart dat je naar waarheid hebt geantwoord en dat je begrijpt dat deze website alleen bedoeld is voor personen van 24 jaar en ouder die zich bewust zijn van de risico's van kansspelen en op dit moment niet zijn uitgesloten van het spelen van kansspelen.

Door antwoord te geven, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Vier oud en nieuw op feestelijke wijze met deze gokkasten!

Kleurrijke gokkasten voor oud & nieuw

Het einde van het jaar komt eraan! En dat betekent natuurlijk: feest! Zodra de klok 12 uur slaat, gaan al die kleurrijke vuurpijlen weer de lucht in, en wordt de donkere nacht eventjes omgetoverd tot een spektakel van kleur! Met deze gokkasten krijg je datzelfde gevoel: overal kleuren, feestelijke wins en een prachtige ervaring!

Starburst

Dé populairste online gokkast vanwege de vele free spins die er voor dit spel te vinden zijn op verschillende sites. En dit is een geweldig spel om te spelen. Sprankelende diamanten en kleurrijke icoontjes vullen de rollen met een prachtige achtergrond en passende muziek. Met een expanding wild en een leuke bonus game is Starburst zeker een gokkast die past bij een knallende en kleurrijke jaarwisseling!

Lights

Een prachtige online gokkast die in onze mening niet genoeg liefde krijgt! Met 9 winlijnen en geen multiplier lijkt dit misschien een saaie gokkast. Als je dat denkt: speel hem maar eens. Het duurt niet lang voordat je wordt meegesleept door de spannende wild, de scatters, mooie free spin kansen en natuurlijk het uiterlijk van de kast. Kleurrijke lampionnen, aantrekkelijke vuurvliegjes, een prachtige nacht en heel veel charme. Deze gokkast met een chinees thema is superleuk en heel mooi om naar te kijken. Speel Lights gratis bij Top-Casino.

Joker Pro

Klassieke gokkasten passen vaak ook bij het vuurwerkspektakel van 31 december. Joker Pro van spelprovider Netent bijvoorbeeld! Deze gokkast is flashy, kleurrijk en vooral gigantisch snel! Met respins, Wild reels en knallende visuals. Maar deze retro gokkast is zeker niet ouderwets. Het is een geweldige gokkast ervaring met een kans op lekkere jackpots. Want je kan haast niet mooier het nieuwe jaar beginnen.

Twin Spin

Snelle actie en knallende features passen wat ons betreft perfect bij een feestelijke gokkast! Twin Spin is weer een retro-achtige gokkast met een kleurrijke stijl, actie, en geweldig features. De identieke rollen zijn heerlijk, dus zit achterover, drink een glas champagne en draai deze heerlijke gokkast vol kleuren en spannende speelelementen. Want dit is een van die gokkasten die je gespeeld moet hebben. Wie fan is van slots met het Megaways mechanisme, kan kiezen voor de nieuwe versie Twin Spin Megways uit 2020.

Butterfly Staxx

En de laatste gokkast die wij graag aanraden als je op zoek bent naar een mooie gokkast die past bij het vuurwerkspektakel is Butterfly Staxx! Want de lichtgevende vlinders, kleurrijke bloemen, het prachtige uitzicht en de toffe wins die je met dit spel binnen kunt slepen zijn zeker feestelijk. Butterfly Staxx is ook gewoon heel erg leuk om te spelen, dankzij de leuke features zoals free spins.