Spartacus Gokkast

Spartacus is een naam die veel mensen kennen! De legendarische gladiator uit het oude Rome die niet alleen goed was in vechten, maar ook een militaire leider was. Waar Spartacus een groots figuur was tijdens zijn leven, is de Spartacus Gladiator of Rome gokkast een grootse gokkast, met de populaire en spannende Colossal Reels feature! Gigantische rollen met gigantische wins! Volg Spartacus het gevecht in en win, win, win in de Spartacus gokkast!

Spartacus gokkast spelen

Met de stijdkreten, leeuwen, helmen en medestrijders is het thema van Spartacus Gladiator of Rome duidelijk: de gladiatoren uit het oude Rome! Wapens, machtige krijgers en ander soortgelijke iconen vullen de rollen, en de geluiden van een constant gevecht kom je helemaal in de sfeer van de wereld van de dappere gladiatoren!

Spartacus gokkast wins

Gladiatoren wonnen gevechten door als laatste overeind te staan, maar spelers van Spartacus winnen op hele andere manieren! Dankzij het Colossal Reel heb je een grotere kans om heerlijke wins binnen te halen, en helemaal als je bedankt dat jouw wilds (in de vorm van het logo van het spel) mogelijk naar de grotere rollen kunnen worden gekopieerd! Want wanneer je reguliere gokkast een stacked wild over 1 hele rol heeft, krijgt de Colossal Reel ook 1 hele rol met Wilds! En je kunt je wel voorstellen dat dat goed nieuws is!

Naast de Wilds zijn er ook nog de Scatters in de vorm van het Colloseum, en wanneer meer dan drie van die iconen verschijnen in het spel, ga je de free spin ronde in, met een kans op multipliers! Hoe meer Scatters, hoe meer free spins en hoe hoger de multiplier.