108 Heroes Multiplier Fortunes gokkast

Bewijs dat jij een echte Chinese krijger bent met 108 Heroes, deze leuke gokkast van Microgaming! Deze gokkast staat vol met Chinese thematiek, en is gebaseerd op het Chinese 'Verhaal van de wateroever'. In dit verhaal, dat ook heel veel Westerse media heeft geïnspireerd, komen 108 helden samen om tirannie tegen te gaan. Sluit je bij hen aan, en verjaag de tiran met hulp van de multipliers die je rijkdom brengen!

Let op! Er zijn twee versies van de 108 Heroes gokkast, en deze worden hieronder uitgelegd.

Hoe win je 108 Heroes Microgaming gokkast?

Op welke elementen moet je letten, wil je het meeste kunnen halen uit deze gokkast vol Oosterse krijgskunst?

Wild: Het 108 Heroes logo telt als de Wild in dit spel. En zoals je misschien wel weet, tellen de Wilds als alle symbolen in het spel, behalve het Bonus symbool en de Scatter. Maar deze Wilds kunnen wel mooi met elkaar een winlijn vormen, dus het zijn heel erg veel kansen op wins dankzij deze wilde symbolen!

Scatter: Het groen-paarse symbool met Chinese karakters is de Scatter. Met 2 van deze symbolen kun je mooie Scatter wins vormen.Zodra er 3 of meer op de rollen tevoorschijn komen, begint de free spins feature! Krijg 10 spins met een 3x multiplier. Met deze 3x multiplier is het winnen van veel geld makkelijker dan ooit.

Bonus game: Met 3 of meer schatkist symbolen op een winlijn, ga je de King's Treasure bonus game in. In deze ronde maak je kans op de schatten van de keizer. Kies 3 tot 5 van de 12 schatkisten, en maak kans op geweldige prijzen.

Hoe win je 108 Heroes Multiplier Fortunes gokkast?

De Multiplier Fortunes editie van 108 Heroes is een andere versie van de gokkast, die helemaal draait om multipliers! Hoe win je deze gokkast dan?

Multiplier Wilds: Dit is het enige dat je moet weten over deze gokkast. De personages op de rollen hebben elk een multiplier aan ze toegekend, en deze tellen ook nog eens als Wilds! Het is dus een en al winnend spektakel zodra de personages op de rollen verschijnen, want dan weet je dat de kans op grote wins in het verschiet ligt!

108 Heroes gokkast spel

Het spel staat, zoals eerder genoemd, helemaal in het teken van het bekende Chinese verhaal. Boordevol actie en mooie animatie, deze gokkast heeft een prachtige stijl. Met rollen vol personages uit de verhalen, een achtergrond vol met kersenbloesem en een Chinees thema, is dit een gokkast die je een keertje gezien moet hebben!