Aliens Gokkast

De aliens gokkast is tijdelijk niet beschikbaar. Ook in de online casino's kunt u dit spel op het moment niet spelen.

Baan je een weg door de angstaanjagende en duistere wereld van Aliens. Je hebt daar maar 1 doel: de Alien Queen vinden, en met deze afrekenen! Aliens™ is een slotmachine zoals geen ander, en neemt je mee door 3 verschillende levels, elke met meer wilds dan de voorgaande, en een dikke vette multiplier als je de Queen daadwerkelijk weet te doden! Nadruk op als...

Aliens gokkast spelen

Aliens™ is een spectaculaire gokkast, met een geweldige dosis thema en sfeer, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1986. Je ziet het spel vanuit de helm-camera, gedragen door de Marines als ze de aanvallen van de Aliens afweren en terugslaan! Met een duistere soundtrack die een claustrofobisch gevoel opwekt, is dit thematisch een hele sterke gokkast! Ken jij alle memorabele one-liners uit de films, en krijg jij geen genoeg van de brute Xenomorphs? Dan kan je echt niet om  deze gokkast heen!

Aliens gokkast wins

Maar buiten een fantastische sfeer, heeft dit gokkast spel meer dan genoeg te bieden. De verschillende levels zorgen voor een leuke en spannende manier van spelen! Het doel in het eerste level is om de Alien Activity te vullen met de hoogste multipliers, zodat je in level 2 groots kan winnen!

Level 2 heeft een speciale symbol overlay waarmee je vanaf de eerste spin gegarandeerd wint! Maar zorg ervoor dat je niet zonder kogels komt te zitten, want dan is het 'Game over, man! Game over!'

En in level 3 krijg je 5 gratis re-spins, zodat je een kans krijgt de Queen op te blazen om zo je winst te maximaliseren! Als je geluk hebt, lukt dit je met één granaat. Denk jij dat je het aankan?

Het spel heeft heel veel manieren om bonussen te pakken te krijgen. Wilds komen in de hogere levels steeds meer voor, Ammo clips brengen je dichter bij re-spins, en de vele multipliers zorgen ervoor dat je altijd wel meer kan blijven winnen!