Aloha! Cluster Pays

Aloha! Welkom bij Aloha! Cluster Pays. Deze gokkast is naast heel tof om te spelen ook nog eens heel er stijlvol, kleurrijk en vooral vrolijk. Omarm de Hawaiiaanse levensstijl, ga heerlijk spinnen en winnen om dichtbij de jackpot te komen in deze cartoony gokkast. Klaar om de hula te doen voor grof geld? De tiki standbeelden wachten op je!

Hoe win je op de Aloha! Cluster Pays gokkast?

De Aloha gokkast spelen is een en al feest! Dat blijkt wel uit de vele features waar het spel gebruik van maakt om je zo groot mogelijke wins te geven:

  • Cluster Pays: Niets winlijnen, maar clusters scoren! Wanneer er 9 of meer gelijke symbolen aan elkaar verbonden zijn, op wat voor manier dan ook, geeft dat je een mooie win! 
  • Wilds: De vraagteken-kisten zijn de substitutes en transformeren in de omliggende symbolen die de grootste wins genereren met de huidige symbolen op de rollen!
  • Sticky Win Re-Spin: Een cluster win activeert op een random moment. De winnende cluster blijft heerlijk op de rollen staan, en als deze groter wordt, gebeurt dit opnieuw tot er geen groei van het cluster plaatsvindt. Wins scoren was nog nooit zo spannend en leuk!
  • Freespins: Deze komen in de vorm van de postzegel (je wilt natuurlijk wel je familie een leuk kaartje sturen vanaf het tropische eiland). Met drie of meer van deze icoontjes, ga je de free spin feature in. De hoeveelheid zegels bepaalt hoeveel free spins je krijgt. Tijdens de free spins is er een Symbol Drop element. Laag-scorende symbolen worden hiermee weg gehaald, zodat de kans op grotere wins toeneemt!

Aloha Cluster Pays gokkast spel

Deze gokkast is natuurlijk een feest om te spelen, deels dankzij de tropische stijl die een zorgeloze atmosfeer uitstraalt. Met tiki-standbeelden, bloemen, schelpen en ananas op de rollen, een actieve vulkaan oip de achtergrond en sfeervolle muziek is de stijl van de Aloha Cluster Pays gokkast erg uniek, en daarom heel erg tof om te spelen! Je krijgt spontaan zin om de Hawaiiaanse zon op te zoeken!