Avalon gokkast

Ontmoet King Arthur, en ga me hem op avontuur om gigantische prijzen in de wacht te slepen! Neem deel aan de legende, en win groot in Avalon, deze klassieke en geweldige gokkast van Microgaming! Waar wacht je nu nog op? Ga nu deze gokkast spelen!

Avalon gokkast spelen

Avalon is een slotmachine met als thema: de legende van King Arthur. Verwacht dus heel veel middeleeuwse elementen, muziek en natuurlijk enkele personages uit het verhaal van het zwaard in de steen. Dit spel is een regelrechte hit bij liefhebbers van fantasy, maar buiten dat om is het ook een gokkast die met zijn intrigerende systemen en bonus features spelers weet te betoveren!

Wat zijn de Avalon bonus features?

Met het sterke thema van King Arthur, die in de legendes op zoek was naar de heilige graal en andere schatten, kan je natuurlijk ook veel hoge prijzen en bonussen verwachten. Maar wat zijn de bonus features die je de grootste wins kunnen opleveren? Dat lees je hieronder:

  • Free spins: Wanneer je de mysterieuze 'Lady of the Lake' tegenkomt, heb je kans op free spins! Zij is namelijk de scatter in Avalon. Wanneer er 3, 4 of 5 van deze symbolen op de rollen te vinden zijn, krijg je 12 free spins, die je met een 7x multiplier kan spelen. Dat is dus makkelijk flinke bedragen winnen! Het mooiste is, free spins kunnen blijven terugkomen, dus je kunt met een beetje geluk continu blijven spinnen. 
  • Wilds: In de free spins zijn de schatkisten Wilds, en tijdens de normale rondes zijn de kastelen Wilds! Deze Wilds gelden als elk symbool,behalve de Scatters. Met veel wilds kan je heel veel winlijnen tegelijk genereren.
  • Gamble: Je kunt ervoor kiezen om een gokje te wagen en op de Gamble knop te drukken, en zo je winsten te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen als je geluk hebt. Speel jij het liever veilig, of hou je wel van een beetje risico? Dit spel geeft jou de keuze.

Wat een spectaculair spel, dit is een klassieker!