Bar Bar Black Sheep gokkast

Bar Bar Black Sheep is een klassieke gokkast met maar 1 winlijn. Maar dat mag de pret niet drukken, want er zijn grote prijzen te winnen met dit relatief simpele spel. Deze schapen tel je dus niet om in slaap te vallen, maar om grote prijzen te winnen! Maar er is 1 soort schaap die je natuurlijk het liefste ziet op de laatste rol: het zwarte schaap, waarmee je de grootst mogelijke jackpot binnen kan halen!

Bar Bar Black Sheep gokkast spel

Het spel doet je gelijk denken aan de oudere gokkasten die je vroeger in de kroeg zag staan, de klassieke fruitautomaten. Maar er is geen fruit te vinden op deze gokkast. Het speelt zich af op het platteland, waar de schapen aan het grazen zijn! Het zwarte schaap is zeldzaam en daarom heel veel waard. Verder zijn de zakken wol en de bar-symbolen alles waar je mee moet werken. Het lijkt erg makkelijk, maar je moet slim inzetten in deze klassieker!

Hoe win je Bar Bar Black Sheep?

Wat moet je doen om in deze weide grote wins te kunnen scoren? Welke symbolen gaan jouw verder helpen?

  • Wild: Het zwarte schaap is natuurlijk de Wild in dit spel dat naar hem vernoemt is. Dit buitenbeentje zorgt ervoor dat winlijnen makkelijker zullen verschijnen op de rollen.
  • Combinatie: De speciale combo die je in dit spel hoopt de krijgen is natuurlijk Bar Bar Black Sheep! Het zwarte schaap is niet slechts een Wild, die alle symbolen in het spel nabootst. Het is ook en belangrijk deel van de combinatie die je moet krijgen om de jackpot in handen te krijgen.

 Dus draai de rollen tot je deze geweldige combinatie krijgt, en steek die jackpot in je broekzak!