Berryburst Max

Deze fruitige en frisse gokkast is een splinternieuwe gokkast van NetEnt, en dan weet je eigenlijk al dat goed zit. In Berryburst Max kan je natuurlijk de leukste elementen vinden, want dit kleurige spel geeft je dat zomerse gevoel. Dus, waar wacht je nog op? Je wilt natuurlijk weten wat je kunt verder verwachten in Berryburst Max, en dat zullen we je hieronder haarfijn uitleggen.

Berryburst Max gokkast winnen

Berryburst Max ziet er misschien simpel uit, maar uiterlijk kan bedriegen! Deze gokkast heeft namelijk wel een paar features die je zult moeten gebruiken om de lekkere bessen te kunnen omzetten tot net-zo-lekkere wins!

Cluster Pays: Berryburst Max heeft geen winlijnen. Maar dat bekent natuurlijk niet dat het spel onwinbaar is! Je kunt namelijk winnende combinaties maken door clusters te vormen. In dit geval zijn clusters groepen van 5 of meer van dezelfde symbolen die een aaneengesloten groep vormen.

Wilds: De Wilds in Berryburst Max zijn nogal bijzonder. Elke Wilds die je krijgt in het reguliere spel bedekt namelijk de gehele rol, zodat wins makkelijk te scoren zijn. Niet alleen krijg je kans op meer wins, maar je krijgt ook nog eens een respin dankzij de wilds. Dus elke Wild die je te zien krijgt, geeft je meteen een extra spin. Zo kun je combinaties blijven scoren, en dat met maar 1 inzet!

Berryburst Max gokkast spelen

Berryburst Max is een typisch geval van simpel maar smakelijk van NetEnt. De gokkast is zelf niet een gigantisch gedetailleerde of serieuze gokkast, maar eerder eentje vol met kleur en stijl. Simpel, modern, en toch dankzij de manier waarop de symbolen bewegen en de manier waarop de kleuren in elkaar overlopen een gokkast waar je met veel plezier en verbazing naar blijft kijken. En de muziek is heel erg catchy!