Bierhaus Gokkast

Biertjes en gokkasten werken goed samen, en dat is waar Bierhaus sterk in is! Het is een gokkast met 40 winlijnen, en speelt zich geheel af in een echt Duitse biergarten. Het is een strak spel met mooie graphics, toffe en authentieke geluiden en speelt ook nog eens heerlijk. Lees hieronder meer over dit gezellige Duitse spel en wacht niet met deze gokkast spelen!

Bierhaus gokkast spelen

Zoals de Duitse cultuur beaamt, staat dit gokkastspel volledig in het teken van bier en Oktoberfest. Met lederhosen, grote pullen bier en meiden in dirndls is het een gokkast met veel feestelijke sfeer en een goede set aan geluiden. Qua sfeer is dit een erg leuk spel, met heel veel stijl!

Big wins in Bierhaus gokkast krijgen

Maar je bent hier niet alleen om bier te drinken, natuurlijk. Je bent hier om geld te winnen! Dat is natuurlijk waarom je een gokkast speelt! En daar helpt dit spel je aardig bij. 

  • Wilds: Met de grote pullen bier heb je Wilds, die alles behalve de serveerster vervangen. Maak een lijn van de pintjes en je zult zien dat de wins makkelijker worden!
  • Scatters: De serveersters zijn de scatters in dit feestelijke spel. Ze komen in twee varianten: met een paarse achtergrond en een groene achtergrond. De paarse variant wordt een locked Wild tijdens de free spin ronde. Om in de free spin ronde te komen, moet je vijf serveersters op de rollen krijgen. Elke serveerster boven de vijf, geeft je 5 extra free spins!