Big Bad Wolf gokkast

Big Bad Wolf is een gokkast waarin de grote boze wolf het huis van de drie onschuldige biggetjes omver probeert te blazen, net zoals in het bekende sprookjesverhaal. En dit zie je ook volledig terugkomen in deze prachtige gokkast van Quickspin, waar de wolf je weliswaar helpt om grote wins te scoren door gebruikte symbolen weg te blazen. Deze charmerende gokkast is niet voor niets een hele populaire in de online casino's.

Hoe win je in Big Bad Wolf?

De gokkast ziet er misschien verraderlijk schattig uit, maar kent wel degelijk veel diepgang en spannende trucjes! Met welke elementen moet je rekening houden, wil je er voor zorgen dat je de grootste wins binnen kunt slepen?

Sweeping Reels: De voornaamste functie van deze gokkast zijn de Sweeping Reels, die je misschien van andere software providers kent als Rolling Reels of Avalanche. Zodra je een winnende combinatie krijgt op de rollen, dan blaast de wolf de winnende symbolen weg om zo ruimte te maken voor nieuwe symbolen.

Wilds: Big Bad Wolf heeft free spins die het op een hele interessante manier inzet. De normale Wilds zijn bijenkorven. Maar als je achter elkaar wins blijft scoren dankzij de Sweeping Reels, dan veranderen de biggetjes zelf ook in Wilds. Dus hoe meer je wint, hoe meer Wilds je tegenkomt!

Free spins/Blowing Down the House: Met drie Wolf symbooltjes begint de Free Spins ronde en mag je je klaar maken voor een nieuwe bonusronde, namelijk de Blowing Down the House. Verzamel maantjes, en je zult extra free spins kunnen claimen en ook nog eens multipliers scoren!

Big Bad Wolf gokkast

Het thema van de Big Bad Wolf gokkast mag duidelijk zijn: De drie biggetjes proberen hun huisje te beschermen tegen de grote boze wolf. Maar deze gokkast ziet er werkelijk prachtig uit. Met een hele leuke schilderachtige stijl lijkt het bijna op een kinderboek. Zelfs de klassieke poker-symbolen op de rollen zijn prachtig weergegeven in hout. De biggetjes zijn natuurlijk ook van de partij, elk met hun eigen stijl en uiterlijk. En de boze wolf? Die lijkt  uit een houten symbool te breken, op jacht naar lekkere hamlapjes die zich in het huis verschuilen!