Big Bot Crew

Big Bot Crew is een nieuwe gokkast van Quickspin, een van de voornaamste ontwikkelaars van gokkasten. Ditmaal besluiten ze om een meer sci-fi-achtig thema te omarmen. Dit spel draait namelijk volledig om drie slimme tieners die een heleboel robots in elkaar zetten! Dit had qua thematiek zomaar een Disney of Pixar film kunnen zijn! Maar wat kan je precies verwachten in Big Bot Crew? Dat zullen we je gaan vertellen.

Big Bot Crew winnen

Big Bot Crew is een cartoony gokkast, maar wel eentje met veel pit en toffe elementen die ervoor zorgen dat de spanning hoog blijft. Welke elementen zijn dit en wat kan je verder verwachten van dit spel? Lees verder!

Wilds: De grote robots zijn de wilds! Big Bot is een 4x1 symbool op rollen 2, 3 en 4. Ze kunnen dus de hele rol bedekken met een beetje geluk! Om dit nog leuker te maken, glijden ze soms op hun plek, ook al staan ze er niet helemaal op.

Respins: Twee of meer rollen vol met Bigbots geven je respins! Voor elke volle rol krijg je een gratis respin, en mocht je meer Bigbots landen, dan krijg je natuurlijk meer respins ervoor terug. Alle volle Bigbots rollen blijven op de rollen staan, en bewegen dan naar de aangegeven rollen toe.

Free spins: Natuurlijk zijn er ook free spins te verdienen in Big Bot Crew. Drie Scatters en je zit in de free spins ronde met 8 spins ter beschikking. Elke gedeeltelijke BigBot zal goed op z'n plek terecht komen, zodat je bijna altijd volle rollen met Wilds kan verwachten. Deze rollen met Wilds zullen de rollen bewandelen om zo elke keer op een nieuwe rol te verschijnen.

Big Bot Crew gokkast spelen

Big Bot Crew is een flashy en leuke gokkast met een tof thema. Het spel draait om drie geniale tieners die besluiten om een leger aan robots te bouwen om de mensheid te helpen! Deze robots zullen jou ook helpen, en je bent blij als ze op de rollen verschijnen. Het is een gokkast waar de effecten en actie van je scherm afspatten, dus er zal geen saai moment zijn in Big Bot Crew!