transparant img

Hartelijk welkom!

Wat is jouw leeftijd?

Wij zijn wettelijk verplicht dit te vragen. Je antwoordt anoniem.
Bedankt voor jouw eerlijkheid!

Je verklaart dat je naar waarheid hebt geantwoord en dat je begrijpt dat deze website alleen bedoeld is voor personen van 24 jaar en ouder die zich bewust zijn van de risico's van kansspelen en op dit moment niet zijn uitgesloten van het spelen van kansspelen.

Door antwoord te geven, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Deze legendes en mythes maken jouw gokkastervaringen compleet

Mythes en Legendes in gokkasten

Legendes en mythes hebben de mensen altijd al gefascineerd. Verhalen over stoere helden, machtige goden en verborgen schatten zijn toch altijd net een stukje spannender dan de werkelijkheid. Vandaar dat het niet gek is dat deze legendes altijd weer de aandacht weten te eisen in films, strips, games en boeken. Ook in online gokkasten zijn deze verhalen populaire onderwerpen. Bekijk hier de lijst van de tofste gokkasten met een mythische of legendarische achtergrond.

Zeus III

De bekendste bron van legendes en mythes is verreweg de Griekse mythologie. Vandaar dat er ook flink wat gokkasten zijn die dit thema hanteren. En de bekendste god? Dat is natuurlijk Zeus; de Griekse god van de donder. Met zijn wijsheid en macht beheerst hij de lucht, en Zeus III is het bewijs dat hij het beste met de mensen voor heeft, maar dat hij het meeste respect heeft voor de dapperste onder ons. Zodra je de gokkast ziet, weet je waarom. Het is een kast die begint met 2 rijen en uitgebreid naar 7 rijen op de volgende rollen, en beschikt over 192 winlijnen. Deze kast maakt je wins werkelijk spectaculair. Land de Griekse tempels, en deze wilds zullen je helpen om makkelijk veel wins te maken. Maar de bliksemschichten zijn de echte specialiteiten van dit spel. 3 van deze symbolen op de rollen brengt je naar de free spin ronde, waar de rollen zijn omgedraaid, letterlijk! Begin met 7 lijnen en eindig met slechts 2 en wie weet is Zeus je goed gezind.

Kronos

Zo vader, zo zoon. Zeus is misschien gewaagd, maar de échte bikkels spelen Kronos. Dit spel lijkt erg veel op Zeus 1000, maar laat je niet vergissen. Kronos is de vader van Zeus, en deze gokkast straalt dat uit. Beheers de Colossal Reel, want die heb je nodig om zo groot mogelijk te winnen. Deze gokkast is gekenmerkt door hoge risico's, maar ook hoge beloningen. Mythologische wezens vullen de vele rollen en rijen, en de gouden letter K is jouw doelwit. Deze zijn namelijk jouw sleutel om de free spin ronde in te komen, met maximaal 100 free spins!

Divine Fortune

Kan jij echt geen genoeg krijgen van Griekse mythologie, maar wil je iets dieper duiken in de vele verschillende verhalen? Dan is Divine Fortune van Netent de gokkast voor jou! Deze gokkast staan in het teken van de vele bredere Griekse mythologie en zit boordevol bekende wezens en monsters. De Minotaurus, Medusa, de Nemeïsche leeuw en nog veel meer. Falling Wilds en respins zijn een belangrijk element van Divine Fortune, maar het belangrijkste is de Progressive Jackpot! Met drie munten op de rollen in de respin mode maak jij als enige kans op die jackpot. Want zodra iemand die wint, begint de teller weer vanaf het begin.

Mythologie gokkast Divine Fortune

Thunderstruck II

Ben je meer een fan van de brute Vikingen en de Noorse goden? Dan is Thunderstruck II de gokkast voor jou. Ook deze gokkast staat in het teken van een god van de donder, maar dit keer is het Thor, de Noorse god! Valhalla wacht op jou en is bereid jouw de goddelijke wins te geven die elke dappere krijger verdient, maar daar moet je wel iets voor doen! Laat jouw inzicht zien in deze gokkast, en zet hoog in wanneer het jou goed uitkomt. Deze kast zit vol bekende personages uit Noorse mythologie, zoals de Valkyrie, Loki en Odin. Maar de multipliers laten jou machtiger dan ooit voelen. Geweldige free spins in de Hall of Spins krijg jij ter beschikking zodra je er steeds meer en meer vrijspeelt. Deze gokkast moet elke gokkast speler een keertje gezien hebben. Want de vele free spins maken dit een regelrechte klassieker.

Power of Thor Megaways

Nóg een dijk van een slot met Thor in de hoofdrol is Power of Thor Megaways. Een fijne creatie van Pragmatic Play. De god van de donder zwaait met zijn machtige hamer en helpt spelers aan big wins tot 5.000 x de inzet. De gokkast met mythologie-thema kent een gratis spins bonus met een brute verandering van de setting. Het vredige berglandschap op de achtergrond wordt in één klap verstoord door een gevaarlijke vuurzee. In de free spins feature met bosbranden speel je met een oplopende multiplier. Thor’s hamer maakt onderliggende rollen volledig Wild! Het bonusspel komt tevens met een Buy-optie.

Ancient Fortunes Poseidon Megaways

De Griekse god Poseidon zien we ook veelvuldig zijn entree maken in online gokkasten. Hij Als god van het water, zee, paarden en aardbevingen doet hij niet onder van zijn broer Zeus. Met zijn drietand brengt hij water in beroering en kan hij rotsen doen splijten. Wellicht is Ancient Fortunes Poseidon Megaways (2021) van Microgaming één van de betere slots waarin de god van de wereldzeeën centraal staat. De gokkast heeft waanzinnige graphics, Rolling Reels, een free spins bonus met oplopende multipliers én een jackpot feature. Ancient Fortunes Poseidon Megaways biedt tot 117.649 manieren om te winnen. Wat ons betreft is dit spel echt de moeite waard om te proberen!

Mythologie gokkast Ancient Fortunes Poseidon Megaways

Odin’s Riches

We duiken nog even verder in de Noorse mythologie. De Noorse oppergod Odin is de leider van kennis, strijd en tovenarij. Hij wordt afgebeeld met één oog. Volgens de mythologie heeft Odin namelijk een oog afgestaan aan de reus Mímir om van de bron van wijsheid te mogen drinken. Odin’s Riches is de allereerste cluster slot van spelprovider JustForTheWin. Je speelt op een 7x7 grid met Rolling Reels. Bij elke winnende combinatie die je maakt, vul je een bonus meter. Elk onderdeel van de meter die gevuld is, levert iets lucratiefs op. Van low paying symbols upgrades tot garantie op een uitbetaling.