transparant img

Hartelijk welkom!

Wat is jouw leeftijd?

Wij zijn wettelijk verplicht dit te vragen. Je antwoordt anoniem.
Bedankt voor jouw eerlijkheid!

Je verklaart dat je naar waarheid hebt geantwoord en dat je begrijpt dat deze website alleen bedoeld is voor personen van 24 jaar en ouder die zich bewust zijn van de risico's van kansspelen en op dit moment niet zijn uitgesloten van het spelen van kansspelen.

Door antwoord te geven, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Bandito's of cowboys, jouw keuze!

Beste Wild West gokkasten

Het Wilde Westen is een tijdperk, een regio, een beeld en een levensstijl. Poker en andere kaartspellen waren overal te vinden, en elke saloon had wel een groepje ruige mannen die met elkaar aan het kaarten waren. Deze stijl van ruw spelen en grof geld verdienen kan je dan ook verwachten in de volgende gokkasten. Want het Wilde Westen roept je en wacht op een nieuwe cowboy of bandiet. Yeehaw!

Het Wilde Westen is een tijdperk, een regio, een beeld en een levensstijl. Het is voor velen een wonderlijke wereld vol met bandieten, treinen, goud, cowboys en ongekende vrijheid. In het westen waren ze niet bang voor een potje gokken. Poker en andere kaartspellen waren overal te vinden, en elke saloon had wel een groepje ruige mannen die met elkaar aan het kaarten waren.

Deze stijl van ruw spelen en grof geld verdienen kan je dan ook verwachten in de volgende gokkasten. Want het Wilde Westen roept je en wacht op een nieuwe cowboy of bandiet. Yeehaw!

Wild Wild West: The Great Train Heist gokkast

Klaar om deze trein te overvallen? Wild Wild West is een gokkast voor de écht gevaarlijke schurken onder ons. Je voelt je echt helemaal thuis in deze stilistische gokkast, waar het geluid en beeld je brengen naar het Wilde Westen. Dit spel zit vol spannende features die qua gevoel en stijl helemaal aansluiten bij het Wilde westen. Kies de juiste kluis om zo grof geld binnen te slepen, of maak je klaar voor de actievolle Free Spins feature met een random overlay die ervoor zorgt dat jouw winkansen nog eens extra groot worden.

Roof de trein helemaal leeg en werk samen - of tegen - een aantal lugubere figuren om er met de buit vandoor te gaan in het stoere Wild Wild West: The Great Train Heist.

Dead Or Alive gokkast

Ben jij liever de held van het verhaal? Kruip dan nu in de huid van de stoere sheriff in Dead or Alive, een klassieker van NetEnt. De stad heeft te maken met veel gespuis en criminelen die koste wat kost opgeruimd moeten worden. Heb jij genoeg lef om het dorp op te schonen?

Wild West gokkast Dead or Alive

Dan is het nu hoog tijd je te bewijzen, want dit spel geeft je alles kans om grote wins binnen te slepen. Ga met de Revolver Scatters op jacht naar dit icoon op drie verschillende rollen en hou je ogen open voor de Wanted-Wilds. In dit spel krijg je maar liefst 12 free spins. 12 kogels dus om die gevaarlijke bende te grazen te nemen. Met Sticky Wilds wordt dit steeds makkelijker!

Dead or Alive is een klassieke gokkast van NetEnt, een van bekendste die ze ooit hebben uitgebracht en nog altijd populair. Probeer dit spel nu zelf!

Spinata Grande gokkast

Het Wilde Westen zat vol gevaar... In Mexico was het gevaar ~van bandieten ook groot, maar daar waren ze zo nu en dan wel een stukje gezelliger! Dat ze daar wel van een feestje hielden, bewijst Spinata Grande. Deze gokkast zit boordevol kleurrijke symbolen in de vorm van piñatas en soortgelijke symbolen.

De Mexicanen in hun grote somberos sloegen deze kleurrijke dieren van papier kapot om ze de lekkere hapjes die men erin heeft gedaan op te peuzelen. In plaats van snoepgoed zit er in deze piñatas grof geld! Cash winnen is zelden leuker!

Dit spel heeft piñatas in alle vormen en maten, die een voor een allemaal hun eigen wins opleveren. Zo zijn er 3x3 symbolen, die het jou net even iets makkelijk maken om lekker te winnen. Het grote bonus symbool is waar je op moet letten. Die activeert namelijk het mini-slot. Dit is een gokkast in een gokkast en de wins die daar uit komen zijn natuurlijk van jou. Tijd voor een fiësta!

Bekijk hier nog meer casinospellen met een Wilde Westen thema.