Blood Suckers II

Ga jagen op vampieren in het maanlicht en neem de vele schatten uit het kasteel voor jezelf in Blood Suckers 2, een spannende gokkast van NetEnt. Met heel veel toffe features, grote wins, een kans op een jackpot en dit megaspannende thema, is Blood Suckers II een gokkast die je bloed doet stollen. Lees hieronder wat je allemaal kan vinden in deze gave gokkast!

Blood Suckers 2 wins

Hoe win je monsterlijke prijzen in Blood Suckers II? Simpel! Zodra je klaar bent voor je vampierenjacht en deze gokkast te spelen, spin je de 5 rollen om met 25 winlijnen winnende matches te maken. Het wild logo telt zoals altijd voor alle symbolen, met uitzondering van de Scatter en bonus. Met 5 wilds op dezelfde winlijnen, krijg je een gigantische bonus!  Met 3 of meer scatters op de rollen ga je de free spins mode in, waarin je met een 3x multiplier 10 free spins krijgt! Wanneer je drie bonus symbolen krijgt in de linker drie rollen, ben je in de schatkamer! Klik op doodskisten en schatkisten om wins, sleutels, scatters en demonen te onthullen! Met de sleutels ga je verder de schatkamer in, en krijg je een 1000 multiplier als je het naar de laatste kamer weet te redden! Demonen beëindigen deze feature! 

Met random Scatter Shot feature krijg je bij willekeurige spins een kans op een extra scatter, met 10 spins. 

Blood Suckers 2 gokkast spelen

Blood Suckers II heeft een heel erg duidelijk en interessant thema: ouderwetse enge vampieren, grote kastelen, en edelstenen. Jagen op deze monsterlijke wezens staat centraal, en dat is waar je dus op kan rekenen. Het is een prachtige gokkast met mooie artwork, een strakke look en heel erg veel stijl. Voor de fans van thematische gokkasten is dit er eentje die je gewoon gezien moet hebben!