Blood Suckers

De BloodSuckers gokkast neemt je mee in de wereld van vampiers, monsterlijke wezens en natuurlijk graaf Dracula zelf! Raak niet in paniek, ga op jacht naar grote wins, en slacht elke vampier die je op je pad naar de overwinning tegen komt! Dit spel heeft een hoog uitbetalingspercentage van 98%, een stoer thema, en vette features! Duik de duistere kerkers in om deze bekende gokkast te spelen!

Deze gokkast was zo populair onder de spelers dat men heeft besloten om een nieuwere versie uit te brengen: Bloodsuckers II. Uiteraard kun je ook de nieuwe versie van Bloodsuckers bij ons gratis spelen

Blood Suckers gokkast spelen

BloodSuckers voelt aan als een klassieke kast, maar met een eng en spectaculair thema! Ondode bruiden, enge monsters, bloed-drinkende vampieren en Dracula zelf zijn een deel van de enge icoontjes op de rollen. Maar met wapens als een kruisboog, knoflook, een bijbel en een houten staak kan je deze monsters echt wel aan!

BloodSuckers freespins bonus

Wat moet je weten om te kunnen winnen in de Blood Suckers gokkast is als volgt: het is een spannend spel met veel extra features die je grote wins en zelfs jackpots kunnen leveren! Met 3, 4 of 5 scatters op de rollen krijg je 10 free spins. Tijdens deze spins hebben alle wins driedubbele waarde! De Bloody Hammer Bonus symbolen brengen je naar de bonus game, en hier is het pas echt vampiers slachten! Klik op de grafkisten en vind de verstoppende vampiers voor extra coins voor elke vampier. Zodra je vleermuizen tegenkomt, ben je klaar met de ronde! Deze gokkast spelen is een bloederige bende, maar wel een hele leuke!