Bollywood Story

Bollywood Story is een gokkast over een romantische film uit de Indische filmindustrie! Deze films zitten vaak vol me feestelijke zang en dans, onafhankelijk van het onderwerp. Denk aan musicals, en je hebt er een goed beeld bij. Maar dit is geen film. Dit is een heuse Bollywood gokkast.

Bollywood Story gokkast winnen

Met Bollywood Story, net als met alle andere gokkasten, zijn er features die je moet gebruiken, wil je hier een succesverhaal van maken! Welke spelelementen kan je verwachten?

Wilds: De Wilds in dit spel zijn wel erg speciaal! Elke ronde, heb je de garantie dat er minstens 2 en maximaal 4 Floating Wilds op de gokkasten verschijnen. Deze fungeren als een soort overlay in de vorm van een bloemenkrans, die elke beurt op een willekeurige positie landen. Dat is nog eens fijn spelen!

Scatter: Het Blauwe Juweel is de scatter in dit spel, en met 3 of meer op de rollen krijg je een dosis free spins. Hoeveel free spins je krijgt, hangt af van hoeveel symbolen er op de rollen verschijnen. Je kunt 10, 20 of 30 free spins winnen. Tijdens de free spins, verschijnen er tussen de 3 en 6 Floating Wilds

Bollywood Story gokkast spelen

En wat kun je verwachten met het spelen van deze gokkast? Een feest aan kleurrijke karakters, fleurige omgevingen en een heerlijk Indiaas deuntje om je helemaal in de juiste stemming te brengen. Je voelt je echt thuis in het prachtige India, met dit moderne sprookjesachtige verhaal over liefde tussen twee jonge mensen, en de familieleden die dit niet goedkeuren.