Bonanza gokkast

Bonanza is een gokkast met maar liefst 117649 winlijnen! Dat is een waar gekkenhuis van een gokkast, en hij speelt ook nog eens ontzettend snel en heerlijk weg! Wat een beest van een gokkast is dit, een mooi stukje werk van Big Time Gaming!

Bonanza gokkast spelen

In Bonanza duik je de granietmijn in, waar heel veel kristallen en edelstenen op je liggen te wachten. Met mijnwagens die nog meer winnende symbolen op de rollen dumpen, kan je echt steeds meer en meer wins verwachten. Met gouden staven, edelstenen klein en groot, en de standaard nummers en symbolen, is dit een spel waarin je je steeds meer en meer een winnaar voelt. Razendsnel, superleuk en constant belonend!

Bonanza gokkast winnen

Waar moet je je op richten om deze razendsnelle gokkast goed te benutten? Als eerste hebben we de Wild. Een staaf dynamiet dat als elk ander symbool telt, met uitzondering van de scatters.

Daarnaast moet je echt goed opletten welke symbolen er in de mijnwagentjes zitten. Deze voegen elk een symbool toe aan de rol waar ze boven zitten. En ook de symbolen op de rollen zelf hebben een oplettend oog nodig. Deze zullen namelijk naar beneden vallen in een cascade zodra er een winnende combinatie op de rollen te vinden is. Nieuwe symbolen vervangen de opgebruikte. Hierdoor kan je achter elkaar blijven winnen! 

Goud is waardevol, ook in Bonanza. De goudstaven zijn namelijk de Scatters, en hebben allemaal 1 letter uit het woord GOLD op de staven staan. Spel het woord helemaal uit, en je krijgt 12 heerlijke free spins.

Free spins geven je de kans om een oneindige multiplier te winnen. Dat is echt gigantisch, want na elke winnende combinatie krijg je een multiplier erbij!