Book of Dead

Maak je klaar om de piramides in te duiken en de schatten van de farao te veroveren samen met Rich Wilde in Book of Dead! Dit populaire Play n Go spel doet denken aan Book of Ra in de echte casino's, maar dat maakt het spel niet minder leuk. Integendeel! Het is een mega-spannend spel dat met een goede reden heel erg populair is! Maak je klaar om de geheimen van het oude Egypte te ontrafelen en zo gigantisch grote wins in de pocket te krijgen. Hoe kom je aan deze mega wins? Dat lees je natuurlijk allemaal hieronder!

Book of Dead gokkast spelen

Hoe is het om Book of Dead te spelen? Je kunt je beter afvragen: hoe is het om piramides en tombes in Egypte te verkennen? Het is een spannend spel, met een magische en mystieke sfeer die al heel snel duidelijk wordt als je de rollen ziet draaien. Het spel heeft heel erg veel stijl, in zowel de icoontjes als de achtergrond. Met onder andere de gouden maskers van de farao, scarabeeën, de god Anubis, en natuurlijk het Book of Dead zelf! Baan je een weg door de tempels en tombes en win die dikke prijzen!

Book of Dead gokkast wins

Maar hoe win je in de Book of Dead gokkast? Dan moet je gebruik durven maken van het Book of Dead! Dit magische boek is namelijk een Wild én een scatter! Als Wild telt het als elk symbool, en helpt het met het maken van makkelijke combinaties. Als Scatter geeft het je de kans om 10 free spins te innen met 3 van deze symbolen op de rollen. Voordat je de free spins in gaat, wordt er 1 symbool gekozen als Expanding, en elke keer dat je dit symbool krijgt, kan deze de hele rol bedekken!

Maar onze held, Rich Wilde, komt natuurlijk ook voor op de rollen. En wanneer je hem 5 keer op de rollen ziet verschijnen... Dan is het het winnen geblazen, met een jackpot van 5000x jouw inzet! Dus wanneer je groot wint, win je echt gigantische prijzen! En dat is natuurlijk geweldig!