Break Away gokkast

Ga voor de titel, het goud en het geld in Break Away, een gokkast met ijshockey als thema! Hoewel deze sport niet even populair is in Europa, gaat deze supertoffe gokkast daar wel verandering in brengen. Met 243 winlijnen en spannende features, moet je deze gokkast proberen, ook als je niet van de sport houdt. Waar wacht je dan nog op? Speel deze gokkast nu!

Break Away gokkast spelen

Net als de sport, ziet het spel er spannend, snel, en gelikt uit! De rollen zijn gevuld met spelers, scheidsrechters, schaatsen, uitrusting en soortgelijke iconen, om je volledig in het thema van de gokkast te houden. IJs bedekt het spel zo nu en dan, en ook hockeyspelers komen af en toe het ijs op om een confrontatie aan te gaan. Het spel zit grafisch vol met actie, en ook deze actie komt naar voren in het spelen van het spel.

Break Away gokkast wins

Deze gokkast is te spelen met maar liefst 243 winlijnen en zit boordevol actie! Met meer dan 40 Stacked wild Break Away symbolen, die je kansen op wins vergroten. Daarnaast heb je kans op een random bonus in de vorm van de Smashing Wild feature, waarin 2 spelers in de rollen crashen en je een gegarandeerde winnende combinatie geven. De hockey puck symbolen zijn de scatters, en met 3 of meer kom je de Break Away free spins freature in. Tijdens de free spins, kan je meerdere wins per spin ontvangen dankzij de Rolling Reels. Met een beetje geluk, krijg je maar liefst een x10 multiplier!