Butterfly Staxx

Dat gokkasten niet mooi of meeslepend kunnen zijn, zul je ons nooit horen zeggen. Er zijn wel degelijk prachtige casino spellen die veel meer zijn dan alleen maar een serie aan rollen die je geld geven. Er zit soms echt een kunst achter de spellen, en daar is Butterfly Staxx een prima voorbeeld van! Dit beeldschone spel is een geweldige combinatie van spannend en ontspannend! Probeer het zelf maar, en je begrijpt wat we bedoelen!

Butterfly Staxx gokkast

Het spel staat in het teken van de gloeiende vlinders, die met een beetje geluk het hele scherm vullen. Bloemen met prachtige kleuren en prachtig vormgegeven letters vullen samen met de vlinders de rollen. Het is een spel met een thema dat je in een prachtige Disney-film terug zou kunnen vinden, met een mooie cartoonachtige stijl. Vuurvliegjes, rustgevende planten en een prachtige nacht met sterren aan de hemel: het spel heeft echt wel een aantrekkelijke stijl en een hele relaxte sfeer!

Butterfly Staxx wins

Maar hoe win je in Butterfly Staxx? Simpel! De gloeiende bloem is de Wild, en deze vervangt alle symbolen, behalve de Scatter! De Scatter bloem is de sleutel om de free spins modus in te gaan. Met drie van deze symbolen op de rollen, krijg je toegang tot de gratis spins. Maar de belangrijkste en spannendste feature in deze kast zijn de Butterfly Staxx! Wanneer de vlinders 1 hele rol bedekken, krijg je een aantal re-spins , en verplaatsen deze vlinders elke spin 1 rol naar links, totdat er helemaal geen vlinders meer op de kast te vinden zijn. En maak daar goed gebruik van, want deze vlinders zullen je rijk maken!