Copy Cats

Copy Cats is een relatief nieuwe gokkast van NetEnt, met een superschattig thema van leuke kleurrijke katjes en speelse symbolen! Maar er is niets kinderlijks aan wins die je op deze prachtige gokkast binnen kunt slepen!

Copy Cats gokkast spelen

De cartoony graphics maken dit een geweldige gokkast om te spelen en naar te kijken. De schattige katten in veel felle kleuren zijn de sterren in dit spel, die je maar al te graag op de rollen ziet verschijnen, het liefst met zo veel mogelijk tegelijk. Voetafdrukjes, kleine rubberen muisjes, flessen melk en vissengraten zijn slechts enkele van de verschillende iconen die de katten vergezellen. Het is een en al kleurrijk vermaak, vol met karakter en charme!

Copy Cats wins

De gouden kat is de kat waar je het meest naar op zoek moet zijn als je de Copy Cats gokkast speelt. Dit schattige beestje is namelijk de wild! Als je een stack van dezelfde kleuren katten op de eerste rol ziet verschijnen, ben je in de Copy Cats feature terecht gekomen. Alle andere katten veranderen dan in dezelfde kat als op de eerste rol, om zo vette wins heel erg goed mogelijk te maken! Het kattenbelletje is de scatter, en met 3 van deze op de rollen verspreid ga je zoals altijd de supertoffe Free Spins mode in. Hier krijg je 10 gratis spins. Als je drie scatters in de free spins tegen komt, krijg je er nog eens 10 spins bovenop! En dat gouden katje kan tijdens de free spins voor de Copy Cats feature zorgen. De features en speciale modes vliegen je om de oren terwijl je de gokkast speelt! Ga nu deze gokkast spelen!