Dead or Alive gokkast

Waan je een cowboy in het wilde westen met de Dead or Alive gokkast! Pak je revolver, ga op jacht op de banditos, en win grootste cashprijzen met deze geweldige NetEnt gokkast. Klaar voor een duel zodra de klok 12 slaat? Go get them, cowboy!

Dead or Alive gokkast spelen

De Dead or Alive gokkast is erg leuk om te spelen! Met de stijl van het oude westen, voel je je een echte cowboy. De achtergrond is een dorpje in de droge woestijn, met de omhulsel van de gokkast aangekleed als een saloondeur. Op de rollen vind je icoontjes als cowboylaarzen, glazen whiskey, hoeden, revolvers en Wanted-posters. De muziek en geluidseffect zijn erg toepasselijk en maken de ervaring compleet. Durf jij het aan om in het Wilde Westen een gokje te wagen?

Dead or Alive gokkast winnen

De Dead or Alive gokkast geeft je genoeg kansen om jezelf te bewijzen als een echte stoere cowboy. Want er vallen big wins te winnen met dit spel! De revolver is de Scatter, en de Wanted poster is de wild. Zorg ervoor dat de pistolen op meerdere ten minste 3 rollen te vinden zijn, en je begint de felbegeerde free spin ronde. Gebruik deze actievolle ronde goed! Want je krijgt maar liefst 12 free spins. Wilds zijn erg belangrijk tijdens de free spin ronde. Deze zijn namelijk Sticky Wilds, en blijven dus de gehele free spin ronde plakken om zo je wins te maximaliseren.