Divine Fortune

Mount Olympus wacht op de dapperste van de dapperste in Divine Fortune! Ga de strijd aan met andere spelers in deze geweldige gokkast en probeer de jackpot in het rijk van de Griekse Goden te bemachtigen! Met een progressieve jackpot en vele speciale features is Divine Fortune een spel dat je niet mag missen! Speel de gokkast nu!

Divine Fortune gokkast spelen

Het thema van de Divine Fortune gokkast mag gelijk duidelijk zijn: het is een spel dat alle inspiratie haalt uit de Griekse mythologie! Met rollen gevuld met mythische wezens als de Minotaurus, de Feniks en zelfs Medusa is dit een erg fraaie gokkast! Naast de rollen zelf, is ook alles er omheen een en al Griekse architectuur zoals je deze in de oude tempels zou kunnen vinden. Ga snel deze gokkast spelen en zie het zelf!

Divine Fortune wins en features

Buiten de stijl en het thema om, is dit ook nog eens een erg lekker spelende slotmachine! Het kent een erg gulle Wild in de Pegasus, en wanneer deze verschijnt, begint de Falling Wilds Re-Spins modus, waarin je gratis spins krijgt totdat alle Wilds van de rollen verdwijnen. De Wilds vallen elke keer 1 positie naar beneden, en blijven dus eventjes kleven wanneer ze op de bovenste rol verschijnen. Erg verslavend!

Wanneer je drie munten verzameld die ook op de rollen verschijnen in deze mode, begint de Jackpot Bonus. Zodra je de bonus symbolen op de rollen te zien krijgt, heb je kans op een gigaprijs! Die jackpot kan van jou zijn! En het leuke is: het gaat om een progressieve jackpot, waaraan iedere inzet van iedere speler bijdraagt! Dus, bewijs dat je de beste bent en grijp die vette prijs weg voor de neus van de andere spelers! Ga nu deze gokkast spelen!