Dracula Gokkast

Er zijn heel veel gokkasten met een vampierenthema, maar slechts een paar durven dé grootste vampier ooit te gebruiken: Dracula! De Dracula gokkast heeft alles wat je verwacht van een duistere gokkast: een toffe sfeer, veel vleermuizen en natuurlijk grote wins!

Dracula gokkast spelen

De Dracula gokkast speelt zich af in een arm dorpje, geteisterd door jou: de bloeddorstige graaf Dracula. De rollen hebben vreemde dorpelingen op de rollen staan, die één voor één het slachtoffer worden en niets meer betekenen dan een lekker hapje en kans op wins. Maar ook Dracula zelf komt zo nu en dan terug op de rollen. En dan is nog niets gezegd over de omliggende scene, waarin Dracula op zijn troon zit, ongeduldig aan het wachten op zijn volgende snack...

Dracula gokkast wins

Maar Dracula zit niet alleen maar stil te wachten. Het spel zit vol features, waaronder de spannende Bat feature. Op random momenten, transformeert Dracula in een zwerm vleermuizen en deze maken een groep op de rollen dezelfde icoon. Hierdoor is het makkelijk om grote wins te maken.

Je gaat de free spin ronde in zodra een Dracula stack op de 2e rol verschijnt, en de vrouw in een stack op de 4e rol verschijnt. Hiermee krijg je 10 free spins ter beschikking!