Dragonz

Dragonz is een toffe gokkast met heel veel charme en karakter, die je meeneemt naar een wereld van speelse cartoondraakjes die naast plezier ook heel veel winkansen met zich meebrengen. Flint, Switch, Frost en Gobble wachten op je, dus speel nu met ze!

Dragonz gokkast spelen

Het slot speelt zich af in een scene die je zou kunnen verwachten in een animatiefilm! Met vliegende eilanden, felle kleurtjes en natuurlijk de Dragonz zelf! Maar naast de aangename stijl van het spel, brengen de draakjes ook ieder hun eigen speelstijl met zich mee! Nadat je drie scatter symbolen op de rollen weet te krijgen, ga je speciale ronde in, waarin je kunt kiezen uit 1 van 4 verschillende free spins modes, 1 voor elk draakje! Lees het hier, of ga zelf de gokkast spelen om te ondervinden wat ze voor je kunnen betekenen!

Dragonz gokkast wins

Met Flint, het rode draakje, krijg je 10 free spins met Flaming Wilds. Flint schiet hiermee Wilds op de rollen, en elke keer dat hij schiet, schiet hij meer Wilds!

Met Switch, het paarse draakje, krijg je 10 spins met Stashed Wilds. Elke keer dat er een Wild voorkomt op de rollen, maar je er niets mee wint, dan pakt Switch deze en slaat hij ze voor je op. Zodra hij er 3 heeft, plaatst hij deze op een manier dat je er een gegarandeerde win mee hebt!

Met Frost, het blauwe draakje, krijg je ook 10 spins, met Frosty Wilds! Hij bevriest alle wilds op de rollen, totdat ze in een winnende combinatie tevoorschijn komen!

Tot slot is er Gobble, het groene draakje, die naast 10 spins ook Winning Wilds geeft. Winning Wilds spuugt hij random op de rollen, en deze blijven staan zolang ze bijdragen aan wins!