Drive: Multiplier Mayhem gokkast

Ga de race aan met Drive: Multiplier Mayhem en scheur door het duister van de nacht met stijl. Het is een spannend en gelakt spel met stoer thema: illegale straatraces, chroom en neonlichten, en pure snelheid. Als je een fan bent van adrenaline, begin dan snel met spelen, en maak je klaar om te driften naar de big multipliers en big wins!

Drive: Multiplier Mayhem gokkast spelen

Met passende muziek, een strak ontwerp en een set aan toffende passende geluiden is Drive een gokkast die je een gezien moet hebben. Neem gas toe terwijl je aan de rollen draait, en geniet van het uitzicht over de stad in de verte, waar de lichtjes twinkelen. De rollen worden gevuld met snelheidsmeters, chromen letters, verschillende straatracers en natuurlijk strakke auto’s. Maar waar het spel echt onmisbaar is, zijn de extra bonussen!

Drive gokkast wins

Het spel geeft je kans op grote payouts! Dat komt door de multiplier Wilds, en de speciale free spin ronde. Met de Multiplier Wilds geeft elke Wild op de rollen een grotere multiplier, waardoor je wins groter uitpakken dan je zou denken, tot wel 5 keer zo veel!

Drie of meer scatters brengen je de free spin ronde in, en dan begint de race pas echt! Je komt tegenover lastige tegenstanders te staan, en moet Nitro krijgen op de rollen om ze te kunnen verslaan. Met elke drie Nitro kom je een nieuwe tegenstander tegen, en worden de potentiele multipliers vergroot! Zo krijg je dus niet alleen gratis spins, maar ook grote bonussen!