Dwarfs Gone Wild

Ga samen met deze zeven dwergen (en ook Sneeuwwitje) de mijn in om deze van al zijn waardevolle stenen en goud te bevrijden. Dit zijn alleen niet de zeven dwergen zoals je ze gewend bent! Deze dwergen zijn allemaal stuk voor stuk gek, en houden van bijzondere manieren om te graven en grote wins te voorzien. Dwarfs Gone Wild is een gestoord en actievol spel, dus probeer hem nu meteen!

Dwarfs Gone Wild gokkast winnen

Dwarfs Gone Wild is een te gekke en wilde gokkast waarin je de gigantische features moet gebruiken om er zo veel mogelijk uit te kunnen slepen! Er is een flinke lijst aan bijzondere manieren om heel veel toffe en spannende features toe te passen, dus lees vooral de hele lijst. Je zult versteld staan van dit geweldige spel!

Magic Mirror: Wanneer je de magische spiegel op rol 3 te zien krijgt, dan begin je deze speciale ronde. Met de 

Golden Minecarts: Aan de linkerkant van het scherm zie je een gouden meter. Deze meter vult elke keer dat je een win scoort met een dwerg in de winnende combinatie. Spelers beginnen het spel met de mete op 75% en 1 Golden Minecart. Elke keer dat de meter vult, speel je een extra Golden Minecart vrij. Deze gebruik je zodra je de free spins ronde ingaat.

Free spins: Met drie bonus Scatter symbolen ga je free spins ronde in met 7 free spins. In deze ronde worden jouw gouden mijnwagentjes omgezet naar speciale Dwarf features. Voor elke Golden Minecart krijg je een extra feature toegekend voor de gehele free spin ronde. Hieronder staan de verschillende features omschreven. Als je de verschillende Dwarf Features geactiveerd hebt, kunnen ze elke free spins randomly verschijnen.

Rolling Wilds: De Strongman Dwarf zorgt ervoor dat een Wild symbool verschijnt random op rol 3, 4 of 5. Elke respin beweegt de Wild 1 positie naar links.

Spreading Wilds: De Bomber Dwarf blaast een symbool op! Als hij dit doet, veranderen dit symbool en 2 tot en met 4 omliggende symbolen allemaal in Wilds!

Throwback Wilds: De Racer Dwarf scheurt voorbij  en plaatst tussen de 2 en 5 Wilds op random posities.

Full Reel Wilds: De Blacksmith Dwarf vult een of twee volledige rollen met Wild symbolen!

Free Wild: De Huntsman Dwarf is altijd heel zorgvuldig. Hij schiet een Wild symbol op de rollen, en plaatst deze in de beste positie, zodat je er zo veel mogelijk winst uit haalt.

Extra Free Spins: De ondeugende Wizard Dwarf laat zijn gezicht zo nu en dan zien. Wanneer hij dit doet, geeft hij je 3, 4 of 5 extra free spins!

Win Multiplier: De gierige Banker Dwarf kan soms wel in een gulle bui zijn. Hij geeft je dan een 2x, 3x of 5x multiplier op jouw win!