Eastern Emeralds

Verken de Aziatische cultuur in Eastern Emeralds! Deze gokkast draait om Aziatische symboliek en schatten uit deze exotische cultuur. Waar gaan we naar op zoek, en wat kunnen we verwachten in deze oosterse gokkast, vol met goud, vuur en passie? Dat gaan we uitleggen!

Eastern Emeralds gokkast winnen

Deze Oosterse gokkast kent veel geheimen en mysterie, net als Azië zelf. Wat moet je weten als deze geweldige gokkast wil winnen? Dat ontdek je hier.

Multiplier Wild: Op elke rol kunnen de Multiplier Wilds landen. Deze wilds vervangen elk icoon door elk ander, behalve de Scatter! Met deze wilds kun je makkelijk vermenigvuldigende wins scoren! Met twee of meer van deze multiplier op 1 winlijn is het makkelijk om steeds hogere wins te scoren!

Destiny bonus: De Phoenix fungeert als de scatter, die met 3 van deze symbolen op de rollen de Destiny Bonus Feature in loodst. Met vier verschillende keuzes, bepaal jij jouw eigen lot. Kies uit 6, 9, 12 of 15 free spins.

In de Destiny Bonus, heeft elke wild een multiplier eraan vast zitten. Hoe minder free spins je kiest, hoe hoger de wild multipliers zijn! Met 6 spins heb je kans op een multiplier van maar liefst x1680! Dat is een bizar hoge multiplier! 9 spins geven je een maximale multiplier van x840. 12 free spins kan een multiplier krijgen van x360. En tot slot kan je met 15 free spins een multiplier van x120 krijgen.

Eastern Emeralds gokkast spelen

Eastern Emeralds ziet er geweldig uit. Het is een Aziatisch avontuur met veel schatten en stijl. Tegen een achtergrond van bergtoppen en mystieke tempels kom je helemaal tot rust. De muziek brengt je in een vredige staat, waardoor je veel meer kunt genieten van jouw spins en de kansen op deze mega multipliers!