Elements The Awakening

Elements: the Awakening is een supergave gokkast met een uniek en tof thema, en speelt ook nog eens heel erg lekker weg! Waar kan je nog meer om vragen in een gokkast? Zoals altijd weet NetEnt weer te verbazen! Ga deze gokkast spelen!

Elements: the Awakening gokkast spelen

Elements: The Awakening is een snelle en actievolle slotmachine met heel veel coole effecten en gameplay die je op het puntje van je stoel houden! De verschillende symbolen staan voor de vier verschillende natuurlijke elementen: vuur, water, wind en aarde. Deze elementen worden weergegeven door gloeiende stenen en kleine schattige wezentjes die hun krachten opsparen en deze voor jou in gaan zetten! De gokkast ziet er werkelijk prachtig uit, en het thema voegt daarnaast ook heel erg veel toe aan de verschillende bonusrondes en gameplay! Ga deze gokkast spelen, en je begrijpt wat we bedoelen!

Elements: the Awakening bonus

Het spel maakt gebruik van de altijd spannende Avalanche mode, ook wel rolling reels of cascading reels genoemd. Dat betekent dat, zodra er een match is gevormd, de symbolen verdwijnen en er nieuwe naar beneden in de plaats vallen. Deze features zijn altijd tof om in een gokkast te spelen! In dit spel zet je de gemaakte matches om tot energie van het type waarmee je de match hebt gemaakt. Blauwe symbolen creëren dus water energie, rode maken vuur energie, enzovoorts. Deze energie wordt opgeslagen zolang je in 1 spin meerdere matches weet te maken. 

Elements: The Awakening Avalanche

Als je in 1 spin vier keer een avalanche triggert, kom je in de Free Fall bonusronde terecht. Hier krijg je sowieso 10 free spins, en er zijn vier modes beschikbaar: Fire Storm, Earth Storm, Wind Storm en Water Storm. Elke mode heeft zijn eigen te gekke wilds die unieke dingen doen. In welke mode je terecht komt, hangt af van welke energie je het meeste hebt opgespaard! Dit is een heel tof element die het spel net dat extra beetje spanning geeft! Eentje om niet te missen dus!