Emoji Planet

Lach tot je niet meer lachen kan in Emoji Planet, deze vrolijke gokkast met de welbekende Emoji’s die tegenwoordig door iedereen gebruikt worden in berichten naar vrienden en familie! Maar deze gokkast springt er niet alleen uit door het gebruik van deze smileys. Het is een Cluster spel met Cascading reels, heel veel unieke features en heel erg veel persoonlijkheid. Het heeft voor iedere fan van gokkasten wel iets! Dus wacht niet te lang, en probeer het spel nu!

Emoji Planet gokkast spelen

De Emoji Planet gokkast bestaat uit de een aantal van de bekende emoji’s die continu door mensen gebruikt worden! Huilen van het lachen, pizza, kusjes, bommen, harten, aliens en natuurlijk: de poep emoji! In de achtergrond komt er ook nog van alles voorbij: ballonnen, dansende meiden, emoji’s met geldoogjes, en nog veel meer andere dingen! Maar voor de oplettende en geduldige spelers: misschien zie je zelfs Emoji-versies van bekende gokkast personages…?

Emoji Planet gokkast wins

Met een gokkast zo feestelijk als Emoji Planet, kan je haast niet anders verwachten dan een gala aan speciale gameplay opties en features. Waar te beginnen?

Ten eerste is dit spel een Cluster spel. Het gaat dus niet om winlijnen, maar om combinaties van 5 dezelfde icoontjes. Daarnaast is het ook een Cascade spel: elke winnende combo ontploft, en zorgt ervoor dat de verdwenen icoontjes worden vervangen door nieuwe emojis die van boven vallen. Dit zorgt ervoor dat je met respins heel erg veel winnende combinaties in 1 keer kan krijgen!
Maar er is veel meer! Als je meerdere wins krijgt dankzij deze respins, gaat de Emoji meter omhoog. Dankzij deze meter krijg je een bonus! Dit kunnen free spins zijn, respins met Sticky Wilds, en veel meer. 

Wanneer je in 1 spin (met respins meegeteld) meer dan 12 icoontjes krijgt van een bepaalde soort, krijg je de bonus die bij dat icoontje hoort! De bom feature vernietigd 8 random symbolen op de rollen, en geeft je ook een random coin win tot x100 de inzet! 


Met de Pizza feature krijg je een blok van 3x3 symbolen op de rollen, dus een gegarandeerde win! Het kusje geeft je 3 sticky Wilds die op de rollen verschijnen en daar ook blijven plakken tot ze deel uitmaken van 3 wins!

De raket geeft je een stack van 10 Wilds op de bovenste rijen! Met de twee hartjes krijg je een multiplier! Elke keer dat de meter opvult, is de multiplier hoger!