Fairytale Legends: Hansel & Gretel

Laat je meenemen in het sprookje van Hansel en Gretel, of zoals ze in het Nederlands heten: Hans en Grietje! Fairytale Legends: Hansel & Gretel is een magische gokkast vol met karakter, sfeer en natuurlijk ook kans op veel wins! 

Fairytale Legends: Hansel & Gretel gokkast spelen

Fairytale Legends: Hansel & Gretel ziet er werkelijk sprookjesachtig uit, en de stijl brengt je terug naar je kindertijd. Twinkelende magische geluidseffecten en de bekende situaties waar de twee kinderen zich in bevinden brengen het verhaal tot leven op een manier zoals je dit nog nooit hebt gezien! Het spel zit vol met stijl, sfeer en dat maakt het spelen ervan net even dat beetje leuker! Maar dat heeft deze gokkast eigenlijk helemaal niet nodig, deze gokkast spelen is al super van zichzelf!

Fairytale Legends: Hansel & Gretel gokkast features

Fairytale Legends: Hansel & Gretel heeft slechts 10 winlijnen, maar heel erg veel verschillende bonusfeatures en magische elementen die ervoor zorgen dat de wins gigantisch worden! Zo zijn er 3 features die op willekeurige momenten in het spel activeren, met behulp van het gulle feetje. De eerste zijn de Fairy Wonder Spins, die je een overlay geven van 5 tot 9 Logo symbolen, dus dat is veel kans op wins! De Fairy Surprise kan voorkomen wanneer je niets wint in het normale spel. Dan wordt er een willekeurig symbool op de rollen geselecteerd, en veranderen de andere symbolen in dit symbool totdat er een win ontstaat! En de Fairy Wild Spin is een grote kans op een Stacked Wild op rollen 1, 2, 4 of 5!

Daarnaast zijn er nog de Red Chests, die op rol 1, 3 en 5 verschijnen. Wanneer je deze 3 hebt gevonden tijdens het normale spel, activeer je de bonus feature! Ook hier zijn weer 3 verschillende soorten! Alsof het nog niet gek genoeg was! De eerste Bonus Feature is natuurlijk de Candy House, het snoephuisje van de gemene heks. Hier kies je drie opties uit een lijst van 15. Op deze opties staan multipliers, en als je er die hebt, krijg je het gemiddelde van de multipliers! Of je waagt een gokje en kiest 1 van de 3 die je hebt gekozen om voor die multiplier te gaan! De Free Spins feature geeft je 10 Free Spins, en de Coin Win geeft je coins op basis van je inzet x15!