Fairytale Legends: Red Riding Hood

Het bekende sprookje van Roodkapje is een verhaal vol verrassingen en onverwachte wendingen voor zowel Roodkapje zelf als voor de lezer. De Fairytale Legends: Red Riding Hood gokkast is net zo verrassend! Met deze magische gokkast heb je heel veel speciale features tot je beschikking, en maak je hele veel sprookjesachtige momenten mee.

Hoe win je met Fairytale Legends: Red Riding Hood gokkast?

Met welke features moet je rekening houden in deze sprankelende gokkast? De Fairytale Legends: Red Riding Hood gokkast kent heel erg veel speciale features en zo'n beetje alles wat je graag ziet in jouw favoriete gokkasten. Dus laten we eens een kijkje nemen naar de belangrijkste functies in deze gokkast.

Wild: Natuurlijk heeft Red Riding Hood een Wild symbool! Zodra je Roodkapje op rol 2, 3 of 4 ziet verschijnen, weet je dat jouw kansen op wins goed zijn. 2 of meer Wild symbolen tegelijkertijd geeft je Sticky Wilds en een respin. 

Fairy Magic Spin: De eerste van maar liefst 3 Random Features. Met de hulp van het feetje verschijnt er een overlay op de rollen. Deze overlay bevat een cluster van 5 tot 9 medium win symbols die ervoor zorgen dat de kans op een win heerlijk groeien.

Fairy Surprise: Als je een keertje niets blijkt te winnen na een spin, geef dan niet op. Want met de random Fairy Surprise feature krijg je een gegarandeerde win. Na een spin zonder wins kan het zijn dat er een willekeurig symbool op de rollen wordt geselecteerd. De rest van de symbolen op de rollen veranderen dan een voor een in dit symbool totdat er een win ontstaat.

Fairy Wild Spin: De laatste Random feature geeft je willekeurig extra wilds. 3 of 4 Wilds verschijnen op de rollen 2, 3 en 4 terwijl je spint. Nadat de rollen stoppen, en je hebt gewonnen, krijg je ook nog eens een Sticky Wild Respin!

Bonus: De bonus symbolen zijn schatkistjes die verschijnen op de oneven rollen. Met 3 van deze symbolen krijg je een bonus in de vorm van Free Spins, Coin Win en de Beware the Wolf Bonus! Free spins geeft je 10 free spins, Coin Win geeft je maar liefst je huidige bet keer 15!

Beware the Wolf Bonus: Zodra de Beware the Wolf Bonus actief is, begin je een soort bordspel. Dit spel heeft 5 soorten locaties waar je verschillende wins kunt scoren. Je draait aan een rad en beweegt over het bord om zo deze vette wins op te kunnen rapen.