Finn and the Swirly Spin gokkast

Ga op een magisch avontuur, volgestouwd met geweldige bonus features en hele mooie kansen op big wins. Finn and the Swirly Spin is een geweldig kleurrijke en charmerende gokkast die draait om Finn, de vrolijke Leprechaun die met zijn magische fluit jouw op weg brengt naar de grote combinaties en mooie wins. Dit spel heeft de beste bonus features die wij ooit gezien hebben, NetEnt heeft zichzelf weer overtroffen!

Finn and the Swirly Spin gokkast spel

Het hele spel is te vinden op een spiraalvormige steen in een magische wereld. Deze steen staat vol met prachtige symbolen die van buiten naar binnen draaien en zo de winnende combinaties vormen. Met icoontjes als klavers, hoefijzers, hartjes en diamantjes, en een kleurrijke achtergrond is dit een gokkast met heel erg veel stijl en charme.

Hoe win je Finn and the Swirly Spin?

Om winnende combinaties te vormen, moet je drie of meer van dezelfde iconen in een rij hebben. Elk leeg vlak dat door winnende iconen wordt gecreëerd wordt opgevuld door nieuwe iconen die het bord op komen. Maar die komen niet zomaar het veld op. In een spiraalvorm beginnen ze links onder en cirkelen ze een weg naar het midden! Maar er zijn nog heel veel meer speciale features die je moet gebruiken om de grootste mogelijke wins binnen te slepen.

  • Wild: De schattige sterrensymbooltjes zijn de wilds in dit spel. Wilds komen redelijk vaak voor, want je krijgt ze zodra je een win weet te maken zonder de wilds. Zodra een wild deel is van een winnende combinatie, ontploft de wild en vernietigd hij de symbolen eromheen. Met wilds kan je dus lekker lang blijven winnen met relatief weinig spins!
  • Free spins: Het spel heeft hele toffe free spins mogelijkheden. Elke ronde is er een bevroren sleutel te vinden aan het begin van de track, linksonder op het spiraal. Jouw doel is om deze sleutel naar het midden te krijgen. Zodra de sleutel het hele spiraal heeft afgelegd, ontsnapt deze uit het ijs en is hij van jou! Elke sleutel die je verzamelt, blijft van jou, ook als je het spel opnieuw opstart op een later tijdstip. Je gaat dan door een portaal heen en stapt in de wereld vol met free spins. 4 verschillende free spin bonus games zijn beschikbaar, maar ze hebben allemaal sleutels nodig om vrij te spelen. Met 1 sleuten heb je Star Bar, maar om Lava Lair, Golden Pot en Lucky Mug te mogen spelen, heb je meer sleutels nodig! Dit maakt het spel zo speciaal en een waar avontuur.
  • Random features: Na elke spin is er een kans dat je een willekeurige bonus krijgt! Er zijn 4 soorten Random Features beschikbaar: Starfall Wilds, Dragon Destroy, Irish Luck en Magic Transform. De Starfall Wild plaatst 2 of meer Wilds op de rollen in een lijn, óf op random posities. Mocht je met deze Wilds niets winnen, dan blijven er wilds verschijnen totdat je wel een win krijgt! Dragon Destroy vernietigd random icoontjes zodra er geen win is gevallen na de spin. Dit zorgt voor een avalanche die je een gegarandeerde win geeft. Magic Transform verandert de harten en schoppen symbooltjes in symbolen met meer waarden. Irish Luck kan activeren als er geen win is nadat je gespind hebt. Een hele rij, horizontaal of verticaal, wordt hiermee toegevoegd aan de rollen, zodat je een flinke gegarandeerde win hebt!