Frankenstein gokkast

De Frankenstein gokkast is helaas niet meer te spelen door een fout die is ontdekt in de software. 

Deze griezelige gokkast is gebaseerd op het boek van Mary Shelley met dezelfde naam, en neemt heel veel beelden en symbolen uit de 1931 film. Maar naast enigszins griezelig is dit spel ook nog eens mega-verslavend! Met zijn vele gave features, kan je het echt wel blijven spelen! Net als het verhaal: een echte klassieker!

Frankenstein gokkast spelen

Het eerste wat je opvalt aan deze slots is natuurlijk het thema. De Frankenstein gokkast is één en al griezelen met laboratoriumapparatuur, hersenen in glazen potten, elektrische generatoren, en natuurlijk de personages, waaronder de enigmatische Dr. Frankenstein en zijn welbekende monster! Ook de geluidseffecten en de spookachtige tonen die in de achtergrond door dreunen voegen toe aan de griezelige sfeer van het spel.

Frankenstein gokkast features

Met het spelen van het spel is ook niets mis! In tegendeel, dit is een spel dat nog steeds heerlijk speelt, zelf na al die jaren! De grootste reden hiertoe is de opbouwende spanning die je voelt als je een Linked Wild tegenkomt in de vorm van een bliksemafleider die stroomstoten geeft aan andere omliggende symbolen, om zo lekker veel matches te maken! Daar komt de Scatter nog bij kijken: een rode windmolen. Als je ten minste drie van deze symbolen ergens op de rollen hebt staan, ga je de feature ronde in met een lading aan free spins. Tijdens de freespins, kan er een multiplier symbool verschijnen op de rol rechts, die je winnings dus een extra boost kunnen geven! Dit is een slotmachine dat alles heeft: sfeer, leuke features en natuurlijk lekkere vette wins! Een echte aanrader!