Game of Thrones gokkast

De Game of Thrones gokkast is een spel met natuurlijk een thema: de super-populaire HBO show, gebaseerd op de 'Song of Ice and Fire' -boeken van George R. R. Martin. Met alle intrige en actie die je ook in de serie kan verwachten, natuurlijk! Bereid je voor op  Game of Thrones seizoen 8 en win lekkere bedragen!

Game of Thrones gokkast spelen

Met zo'n spel als dit, kan je natuurlijk de nodige referenties verwachten naar de geweldige fantasy serie! De symbolen omvatten natuurlijk de zegels van de verschillende grote huizen die in de serie de hoofdrollen spelen. Het logo van de serie is ook te vinden, evenals de fel-begeerde Iron Throne! Het is een feest van herkenning voor elke fan als je deze gokkast speelt! Het voelt echt alsof je in Westeros bent!

Game of Thrones gokkast features

Het spel is niet alleen voor de fans van de serie, want het heeft ook veel spannende elementen! Naast de 243 winlijnen heeft het een Wild in de vorm van het GoT-logo, een Iron Throne scatter, Free Spins en een Wager-optie, waarmee je de gewonnen bedragen kan verhogen door een gokje te wagen!

Wanneer je de Free Spin ronde in gaat, kies je één van de vier huizen en dan wordt het pas echt spannend! Elk huis geeft een bepaald aantal free spins, een multiplier en een stacked symbol. Ga voor groots geld, en neem plaats op de Iron Throne als de nieuwe heerser over Westeros!

De Game of Thrones gokkast is zowel met 15 winlijnen als met 243 winlijnen te spelen.