Go Bananas

Vanaf 26 november 2020 is dit spel niet meer te spelen. Netent heeft besloten Go Bananas uit het assortiment te halen.

Vul je kokosnoot met alcohol, ga lekker achterover zitten in je tuinstoel, ga lekker spelen en geniet van de zomerse jungle-vibes van Go Bananas! Laat de wilde apen je toejuichen met al hun sappige vruchten, glimmende edelstenen en gouden standbeelden, en win grootse bedragen in deze zonnige boomhut! Het is een jungle-feest, en jij bent uitgenodigd! 

Go Bananas gokkast spelen

Go Bananas is een prachtige gokkast met veel actie, kleurrijke en grappige personages. Vier feest met 5 gekke apen in hun boomhut, en ga op jacht naar de waardevolle edelstenen en gouden standbeeldjes terwijl het fruit je om de oren vliegt en de apen zelf ook wel houden van een beestenboel. Het is echt een levendige gokkast, met heel veel te beleven!

Go Bananas wins

Go Bananas kent maar liefst 5 Wild symbols! Zodra de kleurrijke apen in je rollen verschijnen, veranderen ze zichzelf en omliggende symbolen in Wilds, zodat je met hun hulp groot scorende lijnen kunt maken. Elke aap maakt een ander patroon met Wilds, dus houd ze ter vriend, en ze zullen samen dikke prijzen voor je winnen!