Gold Lab

Goud vinden en geld winnen is natuurlijk de grote droom van van velen. Maar wat nou...als je zelf goud kon maken? Dat is wat je hopelijk gaat doen in Gold Lab, het leuke gokkastspel van Quickspin. Kruip in de huid van de gekke wetenschapper die alles op alles zet om het geheime recept van goud te ontrafelen!

Gold Lab gokkast

Wat een uniek idee voor een gokkast. Maar wat kan je verwachten als het gaat om stijl? Gold Lab is een redelijk cartoony gokkast. Op de rollen zul je tal van verschillende chemische drankjes vinden, evenals een aantal edelstenen. Het gouden Wild symbool maakt het compleet: de formule voor goud is gevonden!

Gold Lab gokkast winnen

Op welke features moet jij letten als je samen met deze wetenschappen goud wilt maken? Dat vertellen we je graag, zodat jij weet met welke elementen jij te maken krijgt, en op welke features jij vooral moet letten om groots te kunnen winnen.

Wild: Het gouden Wild symbool is, vanzelfsprekend, de Wild. Deze vervangt alle symbolen behalve de Scatter, om zo grote wins mogelijk te maken.

Scatter: Het gouden bekerglas is de scatter. Er zijn 4 verschillende gouden bekerglazen in een ander kleurtje, die allemaal hetzelfde gouden frame hebben. Met 3 of meer van dezelfde gekleurde gouden bekers ga je de Golden Bonus feature in.

Zodra je in de bonus feature zit, zijn de beker symbolen Wilds en geven deze je 4 free spins. Aan de rechterkant is een meter te vinden met de vier verschillende bekerglazen erop. Zodra deze bekers op de rollen in Wilds veranderen, geven deze je meteen 4 spins!