Goldilocks and the Wild Bears

Het leuke sprookje van Goudlokje ligt hier voor je klaar, want Goldilocks and the Wild Bears is een verhaal waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Het verhaal van het meisje dat gebruik maakt van het huis van een beren-familie zonder dat ze thuis zijn is ook nog eens prima materiaal voor een superleuke gokkast! Dus maak je klaar voor bedden die precies zacht genoeg zijn, eten dat precies warm genoeg is, en een stoel die precies lekker genoeg zit, want dit is genieten geblazen.

Goldilocks and the Wild Bears gokkast winnen

Wilds: Dit spel heeft een portie wilds in de vorm van het huisje van de beren. Deze vervangt de meeste symbolen behalve de twee verschillende scatters. Dus wilds zijn een goede manier om leuke combinaties te kunnen innen!

Wild Multiplier: Het kommetje met pap is tevens ook een wild symbool! Deze verschijnt op rollen 2, 3 en 4, en geeft je een lekkere multiplier op je win wanneer ze op de rollen verschijnen. Elk symbool verhoogt de multiplier, van 2x naar 4x. Dus heerlijke grote wins, EN een vervanger voor andere symbolen.

Rode Scatter: De rode Scatter is een Goldilocks symbool die op rollen 2, 3 en 4 verschijnt. Je krijgt 10 free spins wanneer 3 van deze symbolen op de rollen verschijnen. In de Bears Turn Wild feature

Blauwe Scatter: Het blauwe Goldilocks symbool is de Progress Scatter. Met deze symbolen maak je de beren Wild tijdens free spins. 3 symbolen maken Papa Wild, 8 symbolen maken Mama wild, en 13 maken Baby Wild!

Goldilocks and the Wild Bears gokkast

Dit is een cartoony gokkast met heel veel sprookjesachtige beelden en symbolen. In een prachtig bos liggen deze icoontjes voor je klaar. Beren, knuffels, huizen, kommetjes pap en nog veel meer. Deze gokkast heeft heel veel charme en stijl, probeer hem nu.