Gonzo's Quest

De Gonzo's Quest™ gokkast is een video gokkast zonder draaiende kolommen: dit 5-kolommen, 3 rijen, 20-winlijnen spel introduceert de Avalanche ™-functie, en heeft Vrije Val overwinningen en Wild symbolen. Kijk uit naar Gonzo, hij is er altijd om je op te vrolijken. Begin nu met spelen en laat de blokken maar vallen. Als je geluk hebt zie je Gonzo zelfs de Moonwalk doen.

Gonzo's Quest, het eerste platinum gokkast spel van Net Entertainment, is ontworpen om zowel nieuwe als ervaren spelers te vermaken. Het spel begint met een korte film met Gonzo de conquistador. Het spel is gebaseerd op het historische figuur van Gonzalo Pizarro, waarin hij op zoek gaat naar de verloren stad van goud - Eldorado. Gonzo gaat dan verder met het kijken en aanmoedigen van de speler zijn vooruitgang in het spel.

Gonzo's Quest gokkast spelen

Het vervangen van de traditionele reel spin is kenmerkend voor dit spel, waarin de Avalanche functie wordt geintroduceerd. Hierbij vallen de symbolen op hun plaats de rollen in plaats van een draaiende rol. Symbolen die deel uitmaken van een winnende lijn verdwijnen in een 3D-explosie en de openingen worden gevuld met nog meer vallende symbolen. Na elke winnende lijn tijdens de avalanche zal de multiplier verhogen en zolang er winnende inzetlijnen worden gemaakt, komen er van deze lawines. Deze uitgebreide gameplay en de Free Fall-functie zorgen voor een onvergetelijke spelerervaring! Je kunt de Gonzo's Quest gokkast spelen vanaf $0,20 tot $50,- per inzet.