Guns N Roses Gokkast

Guns N Roses staat bekend als één van de beste rockbands ter wereld, en de Guns N Roses gokkast doet de band eer aan! Geniet van de energie van het publiek, de oorverdovende dreunen van de drums, de enerverende gitaarsolo's en natuurlijk gigantische geldprijzen in deze gokkast bomvol extra modes en bonussen! Welcome to the Jungle, en ga de Guns N Roses gokkast spelen!

Guns N Roses gokkast spelen

Wat betreft sfeer kom je in dit spel ogen en oren tekort. Een gigantisch podium staat er voor jou klaar, je publiek wacht, en de band begint speelt lekker met je mee. Waar wacht je dan nog op? Waag een gokje en luister naar 5 geweldige GnR klassiekers terwijl je de megaprijzen in de wacht sleept! Het spel zelf zit vol met symbolen van de bandleden, platen, letters en cijfers met rozen, en plectrums. Een en al Rock & Roll! De spotlights staan aan, en zijn op jou gericht. Kom maar op met die solo! 

Guns N Roses gokkast wins

Deze gokautomaat zit vol met extra rondes en bonussen! Zo hebben we Wild-jokersymbolen, Expanding Wilds die zich uitklappen over de hele rol, de Appetite for Destruction Wild die in de vorm van een kruis alle symbolen gaat vervangen voor grote prijzen. Verder hebben we Encore Free Spins (want de fans kunnen geen genoeg krijgen), Legend spins die je extra Wilds geven, een Solo-multiplier voor de echte rockers onder ons, en een Crown-Pleaser bonus game met verschillende niveaus. Je waant je in werkelijk in Paradise City met al deze gigantische speciale extra's. Een rocking slotmachine zoals je deze nog nooit eerder hebt gezien! Je zit headbangend achter je computer geld te winnen met dit super spel!