Holmes and the Stolen Stones

Verken het oude Victoriaanse Londen met Sherlock Holmes in Holmes and the Stolen Stones. De altijd opvallende detective is klaar om weer een mysterie op te lossen. Ben jij bereid om Londen veilig te houden en zo jezelf een weg te vinden naar de gigantische Progressive Jackpot!

Hoe win je Holmes and the Stolen Stones gokkast?

Net zoals elke gokkast zijn er een paar trucjes die je moet weten om zo veel mogelijk wins te kunnen halen uit deze spannende gokkast. Wil je dus weten wat er allemaal te wachten staat? Dat lees je hier:

  • Progressive Jackpot: Iedereen dit spel speelt en geld inzet, draagt bij aan de Progressive Jackpot. En deze win je door op jacht te gaan naar de gestolen diamanten. Deze diamanten zijn in stukken verdeeld. Elke 5 stukken die je vind, geven je 1 diamant. En met 5 diamanten? Dan is de jackpot van jou! Probeer deze dus te krijgen!
  • Bonus game: De roestige slotten zijn bonus symbolen, en wanneer je er 3 of meer raakt, ga je het warenhuis binnen in een bonus game. Kies de dozen die je wilt openen, totdat je een rookbom tegen komt! In deze dozen vind je geldprijzen, of diamantstukken!
  • Scatter: Het gouden slotsymbool is de Scatter. Met 3 of meer van deze symbolen ga je de Free Spin feature in. Je krijgt hier 10 free spins!

Holmes and the Stolen Stones gokkast spel

De naam zegt eigenlijk al genoeg: deze gokkast staat volledig in het thema van Sherlock Holmes en de mysterie die hem omringt. Je voelt je helemaal thuis in het Victoriaanse Londen, waar lantaarns nog op gas werken en je met een koets rond de stad moet reizen. De iconen zijn mensen uit de verhalen, gedecoreerde symbolen en natuurlijk ook de eerder genoemde Wilds en Scatters.