Huangdi The Yellow Emperor

Verken oude Chinese legendes en mythes in Huangdi The Yellow Emperor, en win groots geld! Met niet alleen een zeer uniek thema, maar ook de kans om dankzij de vele features lekker te winnen!

Huangdi The Yellow Emperor gokkast spelen

Huangdi The Yellow Emperor is een erg interessante gokkast, om meerdere redenen. Het verhaal van Huangdi, de legendarische Gele Keizer, is in heel Azië, en voornamelijk in China, erg bekend. Zo zou Huangdi één van de eerste Chinese keizers zijn, en zou deze het land en de cultuur hebben geschapen. In de Chinese cultuur wordt hij vaak vergeleken met de goden, zo invloedrijk en machtig was hij! Door deze gokkast te spelen, krijg je een kijkje in de wereld van Huangdi en zie in de symbolen voorwerpen en personages uit zijn legende, zoals gouden zwaarden, oude boekrollen, schatkisten en instrumenten! 

Huangdi The Yellow Emperor wins

Deze slot heeft 25 winlijnen, en speler zullen zien dat mede dankzij de Wild de symbolen vaak genoeg winnende combinaties maken. De maximum multiplier die je op een lijn kunt scoren is x250. Dit is minder dan veel andere online slots, maar de frequentie van de wins maakt dit meer dan goed! Win vaak en veel! Daarnaast krijg je 15 Free Spins als je de gouden draken op 3 van de rollen tegenkomt. Gratis geld winnen dus!