Jack and the Beanstalk gokkast

De Jack and The Beanstalk gokkast is gebaseerd op het verhaal dat iedereen kent, van een jonge jongen die zijn koe verkocht voor magische bonen, vervolgens de bonen plant en in een enorme bonenstaak laat groeien om dan in een nachtelijk avontuur de vervelende reus die daar woont te beroven. In dit vijf-kolommen, 20-winlijnen spel, geeft Jack & The Beanstalk je de kans om op avontuur te gaan en te klimmen in een gigantische bonenstaak!

Jack and the Beanstalk gokkast spelen

De Jack and the Beanstalk gokkast is een populaire en spraakmakende gokkast, die er naast zijn verslavende en geweldig leuke features ook nog eens heel erg sprookjesachtig uitziet. Na een ontzettend gedetailleerde en lachwekkende intro, kom je in een bijna rustgevende sprookjesomgeving terecht, die het heel erg makkelijk maken om verdwaald te raken in het welbekende verhaal van de bonenstaak. Letters en cijfers die gemaakt zijn uit bladeren en klimplanten maken het sprookje helemaal compleet!

Jack and the Beanstalk Bonus

Een aantrekkelijke eigenschap in de Jack and the Beanstalk gokkast is het lopende wildgratis spins , het symbool verschuift naar links voor een volgende gratis draai. Dit gaat door totdat het symbool links van het scherm verdwijnt.

Het volgende leuke kenmerk is het bonus scatter symbool, welke gekoppeld is aan freespins. Met drie of meer schatkisten op de rollen krijg je 10 gratis spins. Hieronder leggen we deze freespins ronde verder uit. Zoals gezegd activeren drie of meer scatter schatkisten met een paarse parel de 10 gratis spins. Je kunt ook nog vijf extra spins activeren binnen de bonusronde. Als er een lopend wild verschijnt, wordt een re-spin toegekend. Tijdens de re-spin ronde  zal het wild Jack and the Beanstalk-symbool zich verplaatsen naar links op de haspel. Re-spins blijven komen, zolang als er een wild symbool aanwezig is op de rollen. Alle winsten met een wild worden verdrievoudigd en het wild symbool kan de rol invullen van alle symbolen behalve de scatter en de belangrijkste symbolen.

Ten slotte kun je in het bonusspel van Jack and the Beanstalk met het verzamelen van sleutels op de vijfde kolom, gestapelde geldzakken, gestapelde gouden kippen en de groeiende gouden harp winnen. Dit zijn extra wild symbolen om nog hogere winsten te kunnen behalen tijdens de bonusrondes.