Jack Hammer

Jack Hammer, de stripheld met een liefde voor big wins, is klaar om het avontuur aan te gaan! Versla de slechte Dr Wüten in de Jack Hammer gokkast, en maak zijn geweldige rijkdommen jouw eigen! Het is net of je een stripboek aan het spelen bent! Met een supergave stijl, toffe features en hoge uitbetalingspercentage is dit een NetEnt gokkast die je echt niet mag missen!

Jack Hammer gokkast spelen

Het is lang niet het enige wapen dat Jack Hammer heeft om het kwaad te bestrijden, maar het is zeker de meest opvallende: de grafische stijl van het spel! De iconen lijken op panelen uit een stripboek, die vol met actievolle scenes zit! Je vraagt je af hoe het af loopt, en wilt gelijk meer weten over het verhaal tussen Jack Hammer en de kwaadaardige Dr. Wüten die de stad terroriseert! Ook de muziek en geluidseffectjes zijn typerend en opvallend. De spanning loopt met elke win steeds hoger op! De Jack Hammer gokkast spelen is meer dan alleen maar geld winnen, het is een avontuur!

Jack Hammer wins

Jack Hammer staat vooral bekend om zijn Sticky Wins! Elke keer dat je een win krijgt, blijft die win op het bord liggen en krijg je een respin! Elke keer dat er nieuwe wins worden getriggerd, krijg je weer een extra spin, tot er geen win uit komt, of het hele bord vol ligt met lekkere winlijnen! Het is een superleuke functie die van deze gokkast spelen een en al actie maakt! Met 5 van de Explosive Scatters ga je de free spins ronde in met een heerlijke 3x multiplier! Nooit eerder heb je dankzij een stripboek zo veel geld gewonnen!