Jackhammer 2

Jack Hammer ™ is terug! Jack Hammer 2 is een nieuwe gokkast die een indrukwekkende 99 inzetlijnen, en een spannend Free Spins spel bevat. De populaire Sticky Win functie van het originele spel is overeind gebleven en Random Wilds tijdens de Free Spins zorgen voor een prachtige nieuwe toevoeging aan het spel. De sticky win functie zorgt er bovendien voor, dat je alle 99 winlijnen tegelijktijd kunt behalen. Dat is bij andere gokkasten wel anders...

Jack Hammer 2 gokkast spelen

Het spel heeft dezelfde cartoonachtige graphics en retro animaties als het origineel, terwijl de personages hun avonturen voortzetten in de glamoureuze maar toch ook grimmige onderwereld. Dit is de meest populaire gokkast met de sticky win functie. Soms heb je zelfs het hele scherm vol met dezelfde symbolen, waardoor je tot wel 99 winlijnen tegelijkertijd kunt maken. Wij hoeven je niet te vertellen dat dit uiterst lucratief kan zijn, zeker met een aantal waardevolle symbolen uit het screenshot van de paytable onderaan deze pagina. We zetten de eigenschappen en de belangrijkste symbolen van Jackhammer 2 nog even op een rijtje zetten voor je.

Jack Hammer 2 Sticky Win

Sticky win is geen symbool, maar het is de speciale functie in het spel. In feite is het een respin, waarbij je ook nog alle symbolen behoudt die een winlijn hebben gemaakt. Dit houdt in dat na elke winnende lijn, alle symbolen die geen lijn maakten vervangen worden door nieuwe. Dit gaat zo door, totdat de nieuwe symbolen niet gebruikt kunnen worden voor het uitbreiden van een winlijn. Sticky win is een erg spannende en unieke functie van Jack Hammer 2 - Fishy Business. Het wild symbool kan alle andere symbolen vervangen, behalve het free spins symbool.

Jack Hammer 2 free spins bonus

5 of meer freespins symbolen activeren de freespins bonusronde, waarin alle winsten verdubbeld worden. Bij 5 symbolen krijg je 10 freespins. bij 6; 13 spins. Bij 7 free spins symbolen krijg je 16 gratis spins en bij 8 of meer symbolen zelfs 20 freespins! In de freespins ronde kunnen extra wild symbolen voorkomen. Deze vervangen alle symbolen, behalve het reguliere wild symbool, en het free spins symbool.