Joker Pro gokkast

Een klassiek-aanvoelende gokkast met alle features die je verwacht in de nieuwste online slots! Dat is wat je zal vinden in Joker Pro! Met bellen, BAR's, diamanten, zevens en klavertjes vier, zal je dus gigantische geldprijzen in de wacht slepen met veel coole features! Waar wacht je nog op? 

Joker Pro Gokkast Spelen

Joker Pro is een recente slotmachine van Netent, met een stijl die enkel te omschrijven valt als zowel retro als futuristisch! Een strak-uitziend spel, met razendsnelle actie en flashy effecten, Joker Pro heeft de kenmerkende symbolen die de harten van elke slotliefhebber sneller doen kloppen! Oftewel: met dit spel kan je een moderne versie van de klassieke gokkast spelen!

Joker Pro Wins

Joker Pro heeft 10 winlijnen, met Scatters, Wilds, Multipliers en Free Spins! Zodra het Jokerhoedje op de 2e, 3e of 4e rol verschijnt, kom je in de speciale Joker Pro Re-Spins. Deze speciale mode zorgt ervoor dat je een free spin krijgt, en de 1e en 5e rol veranderen in wilds, waardoor het scoren van matches een stuk makkelijker is! En mochten er 3 Wilds verschijnen op de actieve rollen, dan win je groots! Een jackpot van 1000x de inzet!