Jumanji gokkast

Gevaarlijke dieren, verraderlijke planten en een geweldige spelervaring wachten op jouw in Jumanji! Gebaseerd op de gelijknamige films is dit een gokkast die echte avonturiers niet uit de weg mogen gaan. Want met zulke mooie kansen en maar liefst 10 speciale features, is dit een nieuwe gokkast van NetEnt waar je echt een keertje op moet spelen. Ze hebben alles uit de kast getrokken om van de Jumanji gokkast een geweldige ervaring te maken.

Jumanji gokkast winnen

Dus, wat moet je weten over Jumanji om er het meeste uit te halen? Dat is heel erg veel, dus wij hebben er een handige lijst van gemaakt, zodat je voorbereid deze geweldige gokkast in kunt gaan.

Sticky Vines: De Sticky Vines feature zorgt ervoor dat alle symbolen die deel zijn van een win, evenals de Wilds, Sticky zijn! En daarna krijg je een vette respin.

Monsoon Wilds: Wanneer je deze Monsoon Wilds weet te triggeren, dan krijgen 1 of 2 rollen een makeover. Ze worden dan helemaal bedekt in Wilds, terwijl de rollen nog een keer spinnen.

Monkey Mayhem: In de Monkey Mayhem feature gaan de apen aan het werk nadat de rollen gestopt zijn. Ze zullen op een willekeurig moment, na een spin, symbolen omwisselen om een winnende combinatie te maken.

Wild Stampede: De Wild Stampede is een flinke dosis wildernis. Een horde aan neushoorns rent over de rollen heen, en laten een leuke verrassing achter: Wilds! Tussen de 4 en 9 wilds zullen op de rollen verschijnen zodra de beesten het scherm hebben verlaten.

Board game: Maar... Jumanji is natuurlijk niet gewoon een gokkast. Het is ook een magisch bordspel. En dat zul je weten ook! In deze gokkast ga je namelijk dankzij de Scatter dit bordspel spelen. Meer Scatters betekent meer keer een dobbelsteen rollen. Wanneer je op het bord op een van de twee vakjes voor een Free Spin feature terecht komt, ga je de betreffende free spin ronde in.

Vines Free Spins: In deze free spin feature, krijg je 10 free spins. Ook zul je altijd respins krijgen na een win op een spin. Klimplanten zullen alle Wilds goed vast houden zodat ze blijven kleven voor de resterende free spins.

Monsoon Free Spins: Met Monsoon Free Spins, krijg je 7 free spins. Tijdens Monsoon Free Spins, krijg je net als in Monsoon Wilds een hele rol vol met heerlijke Wilds!

Monkey Free Spins: Met de Monkey Free Spins krijg je 6 free spins, met een garantie dat dezelfde apen jouw symbolen omwisselen na elke spin. Zo zullen ze je altijd helpen om winnende combinaties te scoren.

Stampede Free Spins: 5 free spins krijg je als je in de Stampede Free Spins terecht komt. Elke Free Spin geeft je een Stampede, zodat je na een spin extra free spins krijgt.

Mystery Feature: De Mystery feature zal geen mysterie meer zijn. Wanneer je op deze feature terecht komt, krijg je een wiel te zien met heel veel bonussen erop, onder andere: Free Spin features, coin wins en 2 extra dobbelsteenworpen.

Coin Wins: Wanneer je op de Coin Win locatie terechtkomt, dan krijg je een win van extra coins. Simpel!

Extra Rolls: Je krijgt extra kansen op worpen met de dobbelsteen, wanneer je op dit symbool terecht komt.

Jumanji gokkast

Zo, dat zijn heel wat bijzondere features in deze gokkast. Maar wat kan je verwachten als het gaat om stijl en uiterlijk? Het spel ziet er levendig en intens uit. Met het bordspel als achtergrond, vol beweging, de dieren die af en toe de kop opsteken en nog veel meer. De rollen zijn gevuld met dieren, letters, en het vervloekte spel zelf! Dit is een spel dat er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook volgepropt is met gave features en spectaculaire modes.