Jungle Jim El Dorado gokkast

Duik met de charmeur/schatzoeker Jungle Jim de Zuid-Amerikaanse jungles in op zoek naar de legendarische stad El Dorado! Het is een reis met heel veel schatten en kans op big wins dankzij de dynamische rollen! Zorg ervoor dat je goed bent uitgerust en ga op avontuur in de Microgaming slot Jungle Jim El Dorado!

Jungle Jim El Dorado features

Het spel kent 25 winlijnen, waardoor maken van een lijn je redelijk makkelijk afgaat! Maar de échte explosieve en verslavende feature is de feature die vele namen kent: avalanche, cascading reels of rolling reels. Het gaat hier om het feit dat de symbolen waarmee je matches hebt gemaakt, in rook opgaan en er nieuwe symbolen naar beneden komen vallen, zodat de rollen weer vol raken met nieuwe symbolen die voor gigantische combo's kunnen zorgen! Met elke match die je na zo'n toevoeging van symbolen maakt, verhoogt je multiplier tot 5x!

Met 3 Jungle Jim logo's op de rollen begin je de Free Spin mode, waarin je 10 free spins krijgt en de rolling reels multiplier een maximum van maar liefst 15x! Dit is een slotmachine die je heerlijk meeneemt op avontuur!

Jungle Jim El Dorado gokkast spelen

Naast de verslavende gameplay, kent de gokkast ook geweldige graphics en stijl! Het zit vol met juwelen, gouden standbeelden, schatkisten en verschillende relieken, die je gelijk doen denken aan de oude Zuid-Amerikaanse volkeren. De held van dit spel, Jungle Jim, staat je bij, kijkend naar de schatten die voorbij rollen. Het spel heeft verder ook nog rustgevende geluiden, zoals fluitende vogels, en wanneer je een win hebt, hoor je een overwinningsdeuntje, die steeds bombastischer wordt met elke multiplier! Het is een erg aantrekkelijk spel, en dit is er echt eentje die kunt blijven spelen!