Jungle Spirit: Call of the Wild

Ga de diepte van de jungle in en overkom de wilde beesten op weg naar de grote prijzen. Verken het oerwoud en win! Waar wacht je nog op? Ga nu deze gokkast spelen!

Jungle Spirit wins

Wat valt er te winnen in dit prachtige spel? Genoeg! 243 winlijnen zijn nog maar het begin! Land 3 of meer scatters, en je gaat de Free Spin mode in! Kies 1 van de 5 verschillende free spins modes, ieder met een andere hoeveelheid freespins en potentiële wins. Daarnaast zijn er ook nog uitbreidende symbolen, die zich verspreiden over de gehele rol als ze deel uitmaken van een winnende combinatie!

Tot slot is er nog een random feature die zo nu en dan voorkomt. Wanneer een vlinder rondvliegt, zal deze tot en met 3 symbolen waar hij langs vliegt uitklappen. Zo bedekt deze de hele rol! En dat zorgt voor veel wins!

Jungle Spirit gokkast spelen

Met zo'n thema als in dit spel kan het haast niet anders dan dat er grote geheimen en big wins op je wachten! Het gaat een en al om de jungle, en de gevaarlijke dieren die zich in het oerwoud bevinden. Olifanten, beren, tijgers, cobra's en krokodillen wachten op je in dit groene paradijs, die prachtig vormgegeven is door middel van beeldschone planten, gigantische bomen en prachtige zonnestalen.