Kronos

De Kronos gokkast van WMS is één van die kasten waar je geen nee tegen kan zeggen. Je zou kunnen denken dat de kast je bekend voor komt, en dat kan wel zijn: het lijkt namelijk redelijk veel op de vele Zeus gokkasten die ook door WMS zijn gemaakt. Zeus is een sterk spel, maar Kronos is net iets meer gewaagd dan zijn zoontje. Veel risico, veel beloningen is wat Kronos kenmerkt. Dus wanneer de wins binnenkomen, kunnen ze gigantisch uitpakken! Durf jij het aan om met de titaan te strijden?

Kronos gokkast spelen

Het spel brengt je gelijk naar het tijdperk van de oude Grieken, waar de goden heersen en de meest magische wezens leven. Dit keer is het niet Zeus wiens respect je zult moeten winnen, maar dat van zijn vader, de Titaan Kronos!  Het spel zit vol magische geluidseffecten die opbouwen hoe hoger je wins zijn! Verder zit het thema strak in elkaar: mythologische wezens, gouden tronen en mystieke tempels zijn maar een paar van de iconen op de rollen, en brengen je zeker het gevoel van Olympus!

Kronos slot wins

Het spel staat erg goed aangeschreven om de manier waarop het weg speelt! De leeuwenkop is de Wild, en vergroot dus lekker je kansen om grote wins in de wacht te slepen. De grote gouden schalen met de letter K is de Scatter, en wanneer 3 van deze magische schalen op de rollen verschijnen, kom je in de free spin ronde terecht. En dit is een geweldige ronde, waar je minimaal 10 free spins kunt winnen, en tot maar liefst 100 free spins kunt krijgen! Dat is een gigantisch aantal gratis spins!